Öğretmen ve öğrencileri, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz karşıladı.
Erasmus Plus öğrenci değişim projesi kapsamında Slovakya'dan Ordu'ya gelerek, Altınordu Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okuluna gelen öğrenciler ziyarette bulunan öğrenciler, daha sonra da kapsamında Altınordu Belediyesini bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ordu'da olmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirten öğrenciler, Ordu'nun çok güzel bir şehir olduğunu ve Avrupa'daki birçok kentten daha güzel olduğunu söyledi. Kendilerine gösterilen ilgiden dolayı çok memnun olan öğrenciler, gelecek yıl tekrar Türkiye'ye ve Ordu'ya geleceklerini ifade etti.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ise, yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Karadeniz coğrafyasında birbirine benzer kardeş ülkelerin çocukları buluşuyor, bu bizim için çok önemli. Yine bu proje kapsamında Ordu'nun seçilmiş olması bizim için onur vericidir. Biz proje kapsamında ülkemize gelen öğrencilere “Hoşgeldiniz” diyorum. Ülkemizde edindiğiniz izlenimleri ülkenizde anlatmanız da bizim için ayrıca taşımaktadır. Bu kapsamda ziyaret eden öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerine teşekkür ediyorum” diye ifade etti.Haber Merkezi



Editör: Haber Merkezi