58, 59 ve 60. Hükümetlerde Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı, AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, 31 Mart yerel Seçimleri çalışmaları kapsamında Fatsa ve Ünye ilçelerini ziyaret etti.

İlk olarak AK Parti Fatsa İlçe Başkanlığı, ardından Fatsa Belediyesi’ni ziyaret eden Mehmet Hilmi Güler, burada Belediye Başkanı Muharrem Aktepe ve Belediye yönetici ve çalışanları tarafından karşılandı. Burada bir konuşma yapan Güler, Fatsa’nın bugünlere kolay gelmediğini, çok uğraş ve gayret isteyen çabalardan sonra hizmetlerin gerçekleştirildiğini, bu hizmetlerin yeni dönemde artarak devam edeceğini vurguladı.

Güler, konuşmasında “Fatsa bugüne kolay gelmedi. İnşallah bundan sonra bu bayrak yarışı artan bir hızla daha iyi noktalara doğru gelecek. Fatsa bizim gözbebeğimiz ve buna layık bir plan program içerisinde Fatsamızı yıldız şehirlerden biri haline döndürmeye çalışacağız. Proje hazırlamak başkaları için en zor ama bizim için en kolay şey. Biz şimdi bunu bir boyut daha ileriye götürerek gönül belediyeciliği şekline döndürmeye çalışıyoruz. Çünkü Fatsa tüm güzelliklere layık bir şehrimiz. Fatsa gerçekten hayran kalacak değil hayran kalınacak bir şehir olacak. Yani burası örnek almayacak örnek alınacak bir şehir olacak. Bunun için ben sevgiyi büyüterek bir sevgi şehri bir huzur şehri olmasını sağlayacağız ve burayı bir çekim merkezi haline getirmeye çalışıyoruz. Bununla ilgili hanımların iğne oyası yapar gibi her karış toprağını hizmet götürme çabası içinde olacağız. Buradaki ekonomiyi büyütmek, istihdam sorununa çözüm bulmak ve burada iş adamlarını aynı zamanda uluslararası lige çıkartma çabamız var. Türkiye çapında Fatsa başarılı ama uluslararası alanda da başarılı olmalı bunun için vizyonumuz var” dedi. Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi