Taşlıçay Mahallesi’ne toplantıya katılmak üzere giden Ulaş Tepe’yi mahallelileri bağrına bastı. Meşalelerle coşkulu bir kalabalığın karşıladığı Tepe’ye yoğun tezahürat yapıldı. 

İlk Talip Şen’in elini kaldıracağım 

Mahallesinin seçim tartışmalarına son noktayı koyduğunu kaydeden ve seçim atmosferinde kimsenin birbirini kırmamasını isteyen Tepe, “Hepimiz bu toprakların evlatlarıyız. Biz kazandığımızda kimse kaybetmeyecek. Biz herkesi bütünleştireceğiz, herkes bizim için değerli. Yıllarca belediyeye hizmet etmiş, Talip Şen ağabeyim de başta olmak üzere, yaşayan bütün başkanlarımızın tecrübelerinden yararlanacağız. Seçim gecesi kazandığımızda Talip başkanımızı da yanımıza alarak, onun da elini kaldırarak başarımızı birlikte kutlayacağız. Ayrımız gayrımız yok” dedi. 

Seçimler bayrak yarışıdır

Seçimlerin savaş değil bayrak yarışı olduğunu söyleyen Ulaş Tepe, “Deneyimli ve heyecanlı bir ekibimiz var. Gülyalı’ya hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz. Biz yapacaklarımızı anlatıyoruz. Rakibimiz de yaptıklarını anlatacak. Gülyalılılar yapılanları, yapılmayanları görüyor. Halkımız geçmişin muhasebesini yaparak geleceğinin kararını verecek. İnşallah 31 Mart akşamı bayrağı devralmış olacağız” dedi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi