31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimi'nin ardından belediye başkanlığına seçilen belediye başkanlarının eşlerini Vali Konağı’nda ağırlayan Bayan Yavuz, kendileri ile tanışmak ve istişarede bulunmak istediğini söyledi.

 

Belediye başkanlarının eşlerini, Vali Konağı’nda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirten  Selda Yavuz, seçimlerin hayırlı olması temennisinde ve başarı dileğinde  bulundu.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Belediyesi ile İlçe Belediye Başkanlarımızın eşlerini yakından tanımak, aynı zamanda  eşlerinde birbirleri ile tanışmasını sağlamak amacıyla böyle bir program düzenlediğini söyleyen Bayan Yavuz, sosyal amaçlı ziyaret ve etkinlikleri kapsamında yapmakta olduğu aile ziyaretleri ile ilgili de bilgiler verdi.

 

Şehit ve gazi aileleri, engelliler, yaşlılar, devletin koruması altında bulunan çocuklar ile gençlere yönelik sosyal içerikli faaliyetlerde bulunduğunu anlatan  Selda Yavuz, ekonomik yoksunluk içinde bulunan aileleri de evlerinde ziyaret ederek, hatırlarını sorduğunu ifade etti. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi