Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, öğrencilik yıllarında eğitim aldığı öğretmenlerini unutmadı. Başkan Tören, Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu ve Ordu Lisesi’nde eğitim gördüğü dönemlerde kendilerinden ders aldığı öğretmenlerini ve Altınordu’nun çeşitli okullarında görev yapan öğretmenleri konuk etti.

Geçmişin yad edildiği ve anıların tazelendiği programda duygu ve düşüncelerini dile getiren Başkan Tören, öğretmenlerine kendi elleriyle ikramlarda bulundu.

Her birinin çok değerli ve kıymetli olduğunu ifade eden Başkan Tören, “Hamdullah Suphi Tanrıöver’de ve Ordu Lisesi’nde kendilerinden eğitim alma fırsatı bulduğum şehrimizin birçok okulunda hala görev yapan, bazılarının ise emekli olduğu; bu günlere gelmemde emeği bulanan çok kıymetli öğretmenlerimizle bir araya gelmekten ve kendilerini ağırlamaktan onur duydum. Vicdanı, irfanı ve fikri hür, çağdaş, ilmiyle ve fikriyle geleceğe ışık tutan, yerli ve milli değerlerine bağlı yeni nesillerin yetişmesinde büyük katkıları olan elleri öpülesi öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bu özel günde, birlikte olduğumuz tüm öğretmenlerime saygı ve hürmetlerimi sunuyor, her birinin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi. Haber Merkezi

 


Editör: Haber Merkezi