Geçtiğimiz günlerde Oğmaca Mahallesini ziyaret eden Başkan Tören, burada çocuklarla sohbet ederken onlarla daha sık iletişime geçmek, çocukların isteklerini kolaylıkla iletmelerini sağlamak amacıyla çocuklarla birlikte 9-17 yaş grubuna yönelik olarak whatsapp üzerinden ‘Çocuk İletişim Hattı’ kurdu.

Çocukların mesajına Başkan Tören’den anında cevap

Kurulan grupta bir araya gelen çocuklar Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e mesaj atarak ‘Şehir merkezine gelerek alış-veriş yapma' isteklerini ilettiler. Mesaja anında cevap veren Başkan Tören, çocukların isteklerini yerine getirme sözü verdi.

Unutulmaz bir gün yaşadılar
Başkan Tören yapılan yazışmanın ardından çocukların isteklerinin yerine getirilmesi amacıyla ekiplere talimat verdi. Bunun üzerine Oğmaca Mahallesine giden ekipler çocukları evlerinden alarak şehir merkezine getirdi. Şehirde alış-verişe götürülen çocuklar hem alış-veriş yaptı hem de gönüllerince eğlendi.

Başkan Tören, “Bu şehir çocuk dostu bir şehirdir”


Alışverişin ardından Altınordu Belediyesi’ni ziyaret eden çocukları makamında ağırlayan Başkan Tören, Altınordu’nun aynı zamanda çocuk dostu bir şehir olduğunu ifade ederek “Sizin isteklerinize kayıtsız kalmıyoruz. Bu şehir aynı zamanda çocuk dostu bir şehirdir. Sizin isteklerinizi, beklentilerinizi, huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir şekilde yaşamanız adına hepimiz sizin geleceğiniz için çalışıyoruz.” Dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi