Yeni normal dönem ile birlikte saha gezilerine ağırlık veren Başkanımız Tören, bu kapsamda hafta sonu mesaisinde Cumhuriyetköy ve Ortaköy Mahallelerini ziyaret etti. Başkanımızın mahalle ziyaretlerine TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Ordu Milletvekilimiz Dr. Şenel Yediyıldız’da eşlik etti. 

Ziyaretlerde Altınordu Belediyemizin sezon planlamaları devam ederken yine sahada devam eden çalışmalar ve programlar yerinde inceleniyor, sorunlar tespit edilip vatandaşların istek ve talepleri dinleniyor. 

 

“Bir ve beraber olduğumuz zaman her türlü sorunu çözeriz” 

 

Birlik ve beraberlik içerisinde her türlü sorunun üstesinden geleceklerini ifade eden Milletvekili Yediyıldız, konuşmasında “Belediye Başkanımız Sayın Aşkın Tören’in hafta sonu programlarına daveti üzerine mahalle sakinlerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Ordu bizim şehrimiz, önceliğimiz Ordu. Bir beraber olduğumuz zaman her türlü sorunu çözebiliriz. Yeter ki iyi niyetli olalım. Ben Başkanımızın kısa süre içerisinde neler yaptığını gördüm, inşallah tez zamanda da sorunların hepsini çözecektir” dedi. 

 

 “Her sorunu beraber el ele vererek çözeceğiz

 

Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören, geleceğin Altınordu’sunu inşa etmek için gece-gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. 

Çalışmalarının merkezinde insan olduğunu, rıza oluşturmak için çalıştıklarını şehrin konforunu ve yaşam standardını yükseltmek için kurumlarla birlikte iş birliği içerisinde olduklarını söyleyen Başkanımız Tören, dönemleri içerisinde kolektif bir anlayışla eksiklikleri tamamlayarak Altınordu’yu bölgesinde bir cazibe ve çekim merkezi haline getireceklerini ifade etti. 

“Altınordu’yu gelecekte göç etmeyen, tam tersi göç alan bir şehir yapmak ve altyapısını oluşturmak için ter dökeceğiz” diyen Başkanımız Tören, “Bu şehrin çocukları ve tarih yapıcıları olarak şehrin kaderini değiştirmeye, üreten rekabet eden ve yaşanabilir bir Altınordu için ahdettik. Alt yapıdan üst yapıya, ekonomiden kültür hayatına kadar yeni ihtiyaçları öngörerek kalkınmada bir model şehir, yaşanabilir çevreye ve insana saygılı şehir kimliğiyle bir cazibe ve çekim merkezi haline getirmek için çalışıyoruz.” diye konuştu.

 

“Var gücümüzle çalışacağız” 

 

Kırsal ve merkez mahalle arasındaki tüm mesafeleri ortadan kaldırmak için çalışacaklarını belirten Başkanımız Tören, “Mahallelerimizin hangi sıkıntıları var bunları biliyoruz ve sorunları yerinde tespit ediyoruz. Bu kapsamda şehir merkezimiz ve kırsal mahallelerimiz arasında öncelikle ulaşımın erişilebilirliğini sonrasında ise sosyal, kültürel ve ekonomik birtakım çalışmalarla kırsal ve merkez arasındaki mesafenin ortadan kaldırılması için var gücümüzle, halkımızla ve kurumlarımızla iş birliği halinde çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Tarımda ticarette turizm teknolojide ve tanıtımda bölgesinin dikkat çeken istikrarlı büyüyen gelişen büyük ordu markasına; misyonu ölçüsünde ve gücünde katkı veren bir şehir olmak için hep birlikte çalışıyoruz.” şeklinde konuştu. Haber Merkezi


Editör: Haber Merkezi