Başkan Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nun yeni sezon için hazırladığı ilk oyun olan “SAPAN” da rol alarak büyük bir sürpriz yaptı. Eşinin dahi haberi olmadan hazırlandığı oyunda Başkan Enver Yılmaz’ı sahnede gören sanatseverler, alkışlarla büyük destek verdiler.

UFUK ERSOY KALEME ALDI, ERHAN ÖZÇELİK YÖNETTİ…
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunun sezon açılış oyunu Sapan'da rol aldı. Erhan Özçelik'in yönettiği ve Ufuk Ersoy'un kaleme aldığı Sapan adlı oyun ilk kez sahnelenirken, oyunda birbirini seven iki gencin ailelerine karşı İstanbul’a kaçmaları ve burada yuva kurmalarını anlatıyor.
 
BAŞKAN YILMAZ ROLÜNÜN HAKKINI VERDİ…
AKM’de sahnelenen oyunun sonunda yaptığı sürpriz ile rolünün hakkını veren Başkan Enver Yılmaz, seyirciden de büyük alkış aldı. Başkan Enver yılmaz oyun sonrasında sanatçılarla birlikte seyirciyi selamlarken, bir de konuşma yaptı. Konuşmasında Ordu'da her zaman sanatın ve sanatçının yanında olacaklarını vurgulayan Başkan Yılmaz, “Sanatsal çalışmalara her zaman önem verip, öncelik tanıyıp ve daha da geliştirerek yarınlara kıymetli bir değer olarak taşıyacağız” dedi. Başkan Yılmaz OBBKT sahnesinin kısa süreli tadilat göreceğine vurgu yaparken, sezonun ilk oyununda rol almaktan da büyük bir mutluluk ve onur duyduğunu söyledi. 

SALI VE CUMA GÜNLERİ SAHNELENECEK…
Aldığı rolle herkesi şaşkınlığa uğratan Başkan Enver Yılmaz, salonun dolu olmasının da kendileri açısından çok önemli olduğunu söyleyerek, “ Bu akşam solonu tıklım tıklım dolduran siz değerli sanatsever ve hemşerilerime teşekkür edemeden geçemeyeceğim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. SAPAN haftanın Salı ve Cuma günleri oynayacak. SAPAN oyunu yine bu kentin insanlarını, sizlere, sizin dilinizle, sizin ortak acılarınızla ve adeta sapandan fırlatılan bir taş gibi gurbete düşen insanları anlatan bir hikayeyi konu edinmiş bir oyun. Tüm halkımızın izlemesini tavsiye ederim” diye konuştu. 
Oyun izleyiciler tarafından ayakta alkışlanırken, galaya Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ile çok sayıda davetli izledi. 
Oyunun Salı ve Cuma akşamları AKM'de sahneleneceği belirtildi.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi