30 Mart’ta gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Enver Yılmaz, bir yandan kendisine tebrik ve kutlama ziyaretinde bulunanları kabul ederken, diğer yandan idari yapılanma, kurumsallaşma ve hizmete dönük projelerin takibi ve hayata geçirilmesi için yoğun mesai harcıyor.

“Artık çalışma zamanı” diyen Başkan Yılmaz, araziye inip çalışma vaktinin geldiğini söyledi. Başkan Yılmaz, “30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Allah’ın takdiri ve halkımızın teveccühü ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçildim. Seçildiğim günden itibaren halkımızın yoğun ilgisine mazhar oldum. Ben de bu ilgiyi karşılıksız bırakmayarak, tebrik ziyaretinde bulunan herkese kapımı açtım. Bu arada il içinden ve il dışından binlerce tebrik mesajı ve çiçek göndererek, ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulunan vatandaşlarımız oldu. Kendilerine ayrı ayrı teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Halkımızın, şahsıma gösterdiği bu teveccühe layık olmak için göreve başladığım günden itibaren gece-gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Ordu halkının beklentilerini iyi bildiğini ifade eden Başkan Yılmaz, önümüzdeki günlerden itibaren Ordu Büyükşehir Belediyesinin yatırım ve hizmetlerini, artan bir tempo ile sürdüreceğini sözlerine ekledi.Haber Merkezi   

Editör: Haber Merkezi