Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen ve yönetimi Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Belediye ​Başkanı​ Engin Tekintaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, "Mekanlar insanların rahat çalışma ortamlarını oluşturuyor. Bizde Altınordu Belediyesi olarak çok özel bir binayı oluşturma gayretiyle yaklaşık  1 yıldır çalışmayı sürdürüyorduk. Bugün içerisinde bulunduğumuz binada rahat hizmet verme ve milletimizin iş hızını artıracak imkanı yakaladık. Başkan yardımcılarımız ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu güzel binanın eski halini bilenler ' Böyle bir bina ortaya çıkar mıydı?' diye sık sık sormaya devam ediyor. Bizim kaderimizde yıkılanları tamir etmek, harabeleri dönüştürmek varmış. Biz kendimizi rahat hissediyoruz. Tüm basın camiasına bizim yaptığımız hizmetlerin kamuoyuna duyurulması noktasında ortaya koydukları gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler kamunun bir parçasıyız. Birlikte hizmet veriyoruz." dedi.

 

19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen ise , Başkan Tekintaş'a basın camiasına sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Başkan Erişen, "Bugün iki amaç için sizlere ziyarette bulunduk. Birincisi yeni binanın sizlere, çalışanlara ve Ordumuza hayırlı olmasını diliyoruz. Altınordu Belediyesi gerçekten şehrin en kalabalık bölgesine yerleşmiş bir durumda, modern bir yapısıyla Altınordu’ya yakışan bir bina olmuş. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz yılın gazetecileri yarışmasına kurumunuz olarak, şahsınız olarak katılımınız ve katkınız için teşekkür ederiz. Her zaman Ordu basınına destek oluyorsunuz, bu bağlamda bir kez daha hem size hem de Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şahin Sevinç başta olmak üzere tüm ekibinize teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da birlikte çalışacağımıza ve güzel işler yapacağımıza gönülden inanıyoruz" ifadelerini kullandı. Ordu Yorum

 ​

 

Editör: Haber Merkezi