Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk ve yeni yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
 
Orduspor Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk Başkan Enver Yılmaz’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Başkan Pamuk, “Büyükşehir Belediye Başkanımız, bir önceki sezon transfer tahtasının açılması için kulübümüze ciddi bir maddi destek sağladı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Orduspor’un şu anki şartları zor olsa da, yaşaması için birlik ve beraberlik içerisinde mücadele etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Orduspor’un yaşaması için yeni bir ekip kurduk. Sayın Başkanımıza bizlere sunduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.


ORDUSPOR’A 1.5 YILDA 1 MİLYON 820 BİN TL DESTEK


Orduspor’a her zaman büyük destek sağladıklarını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Öncelikle yeni yönetim kurulumuza görevlerinde başarılar diliyorum. Orduspor’a geçtiğimiz sezon 1 milyon 370 bin TL maddi destek sağladık. Bu, Orduspor tarihinde bir belediye başkanının içinde bulunduğu organizasyonla verilen en büyük maddi destektir. Her daim yanında olduğumuz Ordusporumuza geçen haftalarda 50 bin TL’si basketbol takımına verilmek suretiyle Devlet, Hükümet ve Belediyemizin katkısıyla 450 bin TL gönderildi. Herkesin bildiği gibi Orduspor, çok ciddi bir borç altında. Üzerimize düşen her türlü fedakârlığı yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Orduspor Kulübümüzün yeni yönetimine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Ordu Yorum / Samet Karadağ
Editör: Haber Merkezi