Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (OSMMMO) Başkanı Bahadır Baş, Oda Sekreteri Ender Sönmez, Oda Disiplin Kurulu Başkanı Murat Başaran Sağra ve Oda Denetleme Kurulu Başkanı Tuncay Uzuncakmak ile birlikte, bir süre önce yapılan seçimler sonucunda Ordu Barosu Başkanlığına seçilen H. Murat Poyraz ve Yönetim Kurulu’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

 

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (OSMMMO) Başkanı Bahadır Baş; “Ordu Barosu şehrimiz adına önemli bir kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşudur. Hukukun, adaletin ve savunma hakkının vazgeçilmez en önemli unsuru şüphesiz ki barolardır. Yapılan seçimlerde baro başkanlığına seçilmenizden dolayı şahsınızı ve yönetim kurulunuzu tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Ayrıca, çocuğa şiddet konusunda ilimizde yaşanan üzücü olay duyulur duyulmaz almış olduğunuz karar ve çalışmalardan, baronuzun göstermiş olduğu tutum ve hassasiyetten dolayı sizi ve ekibinizi kutluyorum" dedi.

 

Ordu Baro Başkanı Av. H. Murat Poyraz; ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın başkanımıza ve arkadaşlarına nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde Ordu Mali Müşavirler Odası ile ortak projeler, ortak çalışmalar konusunda bir arada olmayı arzuluyoruz. Gerek Türk Ticaret Kanunu gerekse her iki mesleği ilgilendiren konularda ortak çalışma gurubu oluşturarak birlikte projeler, birlikte fikirler üretebiliriz. Bahsettiğiniz üzücü olay olmadan önce Ordu Barosu olarak “Çocuk Komisyonumuzu” kurmuştuk. Ordu Barosu olarak gerek çocuğa şiddet, gerekse çocuk istismarı konularında her zaman müdahil olacağız.” diye konuştu. Ordu Yorum

Editör: Haber Merkezi