Vali Seddar Yavuz, amaçlarının vatandaşın sorun ve isteklerinin en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını sağlamak olduğunu dile getirerek, “Arkadaşlarım, ağırlıklı olarak hanım kardeşlerimizin olduğunu söyleyince ben de daha rahat diyalog kurulabilir düşüncesiyle formatta bir değişiklik yaparak eşimi de getirdim. Sizlerin sorunlarınızı daha kolay ifade edebilmenize yönelik bu düşüncemin amacına ulaşacağını ümit ediyorum. Bu şehirde herkesin derdine çare olmaya gayret gösteriyoruz. Önümüzdeki süreçte daha da güzel hizmetler yapacağız. Daha güzel günler bizi bekliyor.” şeklinde konuştu.

Valilik Toplantı Salonunda vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Yavuz, vatandaşların ilettiği sorun, şikâyet ve taleplerin karşılanması için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi. 

“Açık Kapı” başladı!

İçişleri Bakanlığı’nın vatandaş odaklı hizmetlerinden biri olan “Açık Kapı” projesinin hizmete girdiğini belirten Yavuz, “’Açık Kapı, milletin Kapısı’ uygulaması valiliğimizin girişinde başlamıştır. Bu proje, hükümetimizin ve İçişleri Bakanlığımızın halkla iletişimi kapsamında yürütülen bir yazılım ve uygulamadır. Burada son derece duyarlı kardeşlerimizi görevlendirdik. Görevli memurlarımız, Ordu’daki tüm vatandaşlarımızın taleplerini alırken en kısa sürede de sorunlarını çözmek üzere gayret gösterecekler.” dedi. Ordu Yorum/Yasemin Kuzu 

Editör: Haber Merkezi