Ordu Yorum/Celal Demetgül

Palmiyelerin sadece Ordu’da değil, Fatsa’da, Ünye’de Giresun’da ve Rize’de de olduğuna dikkat çeken Mustafa Kemal, “10 yıl sonra gündeme getirilen bu palmiye konusunda hiç kimse samimi değildir. Amaç birileri üzerinden bazı kurumlara gönderme yapmaya çalışmaktır. Gündem değiştirmek” dedi.


“Sadece Ordu’da yoktu”


Mustafa Kemal, “Son günlerde Ordu’da gündem değiştirme amaçlı ve art niyetli bir takım söylemler ortalıkta dolaşıyor. Bunların samimi olmadığı apaçık ortadadır. Ben kimsenin avukatı olmadığım gibi kimsenin art niyetli söylemlerine boyun eğecek kadar da ilgisiz de değilim. Dikkat ederseniz bugünlerde sahildeki palmiye ağaçlarının sökülmesi üzerinden kötü amaçlı propaganda yapılmaktadır. Ağaçların her birine şu kadar para verildi, Belediye şu kadar zarara uğratıldı diye bas bas bağırılıyor. Bu şahıslara diyorum ki belgeleri ortaya koyunuz. Ya da bu ağaçların vatandaşlar tarafından belediyeye hediye edilerek, sahillerimize güzellik katma mutluluğunu yaşamak istediklerini araştırıp bulunuz. Kaldı ki palmiyelerin yüzde 20’leri kadarı kurumuş olabilir. Onları kaldırabilirsiniz. Bu ağaçlar sadece Ordu’da da değildir. Araştırıp bakın, Fatsa’da, Ünye’de, Giresun’da ve Rize’de var mı yok mu?” ifadelerini kullandı.


“Her taraf kum, çakıl, çöp ve farklı metallerle dolu”



CHP Altınordu İlçe Başkanı, “Bir konuya daha açıklık getirmek istiyorum. Meşhur Bülbül deremiz bugünlerde yeniden can çekişmeye başlamıştır. Her taraf kum, çakıl, çöp ve farklı metallerle doludur. Bu konu nedense hiç kimsenin dikkatini çekmemektedir. Vatandaşların şikayetleri üzerine ben bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım. Anlaşılan o ki yapılan hizmetleri gereksizmiş gibi göstermek, paralar boşa gitti demeye çalışılmaktadır. Kendisini halktan daha akıllı görenler bir gün bunun dersini alırlar.  Merak etmeyin. Küçük işlerle uğraşanlar bu davranışlarından vazgeçmelidirler” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi