Yurtdışında yaşayan gurbetçiler yaz tatillerini geçirmek için geldikleri Ordu'nun, en güzel lokasyonlarından birinde inşa edilen Belde Evler projesinden daire satın alıyor.

 

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız proje ortaklarından Murad Yıldız, ''Şu an gurbetçilerimizden yoğun bir talep var, bugün bir vatandaşımız Almanya'dan gelerek projemizi yerinde inceledi ve projemizden bir daire satın aldı.'' dedi. 

 

Proje satış ofisinde düşüncelerini aldığımız Almanya'nın Berlin şehrinde ticaretle uğraşan Bülent Özcan, Belde Evler'in tanıtım filmini Almanya'da televizyonda izlediğini, projeyi çok beğenerek Belde Evler'i yerinde incelemek ve ev almak amacıyla Ordu'ya geldiğini belirtti. 

 

Belde Evler projesini Avrupa standartlarında bir konut projesi olarak gördüğünü aktaran Özcan, özellikle daireleri ve projenin deniz kenarındaki konumunu çok beğendiğini, ayrıca projenin sosyal donatılara ve peyzaj alanına sahip olmasının kararında etkili olduğunu belirtti. 

 

Son dönemde döviz üzerinden konut almanın cazip hale geldiğini belirten Yıldız ise, ''Ordu'da konut sahibi olmak isteyen gurbetçilerimiz şu an döviz bazında avantajlı durumdalar, gurbetçilerimizi bu imkanı değerlendirmeye davet ediyoruz'' dedi.

 

Yıldız, Belde Evler'in, yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında yaşayan Orduluların da beklentilerine en üst seviyede cevap verdiğini, projenin hem yaşamak hem yatırım yapmak için ideal koşulları oluşturduğunu söyledi.

 

Yıldız, satış ofisini ziyaret eden sakinlere VR (sanal gerçeklik) gözlüğüyle projeyi bitmiş haliyle gezebilme ve dairelerini seçebilme imkanı sağladıklarını sözlerine ekledi. Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi