Son yıllarda bazı konut projelerinin sunumlarında görmeye başladığımız Sanal Gerçeklik (Virtual Reality) teknolojisi, proje mekanlarının insan gözü algılayışıyla 3 boyutlu olarak deneyimlenmesini sağlıyor. Bu sayede almak istediğiniz daireyi baştan sona gezebiliyor ve dairenizi içinde kullanılan malzemeye kadar inceleyebiliyorsunuz.

 

Buraya kadar söylediklerimiz genel anlamda VR sunumlarında rastlayabileceğimiz özellikler. Belde Evler ise, VR teknolojisindeki en son yenilikleri uygulayarak proje sunumunu daha ileri bir boyuta taşımış durumda.

 

Belde Evler'in proje sunumunda kullanmaya başladığı ileri VR teknolojisi iki büyük farklılığa sahip. Bunlardan biri, ''Uzaktan Bağlantı''. Bu özellik sayesinde, Belde Evler projesini sanal ortamda gezmek için artık Belde Evler satış ofisinde olmanız şart değil; uygun VR gözlüğü ve akıllı telefonunuzla birlikte bir başka ilden veya bir başka ülkeden Belde Evler'i sanal olarak gezebiliyorsunuz.

 

Diğer özellik ise, ''Çoklu Ortak Deneyim'' olarak tanımlanabilir. Bu özellik sayesinde, Belde Evler projesini sanal gerçeklik ortamında tek bir kişi olarak değil, dört kişiye kadar ailenizle birlikte gezme imkanına sahip oluyorsunuz. Sizi temsil eden avatar yoluyla Belde Evler projesine giriyorsunuz ve bu ortamda proje sorumlusu sizlere projeyi detaylı olarak tanıtabiliyor.

 

Konuyla ilgili bilgi aldığımız proje yöneticilerinden Murad Yıldız, Ordu'da ve Türkiye'de birçok ilki gerçekleştiren Belde Evler'in proje sunumunda da öncü teknolojileri kullanmaya devam ettiğini belirtti. ''Sanal gerçeklik üzerinden müşterilerimize projemizi ve dairelerimizi 360 derece deneyimleme imkanı veriyoruz'' diyen Yıldız, ''yeni VR sunumumuzla örneğin Almanya'dan bile projemizi gezmek mümkün, ayrıca projemizi eşiniz ve çocuklarınızla birlikte gezip birlikte karar verme imkanına da sahipsiniz'' dedi. Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi