Ordu'daki sosyal alanlı rezidans tipi konut beklentisine yönelik günümüzün en önemli projelerinden biri olan Belde Evler, eski Belde Otel arazisi üzerindeki şantiye alanında inşaat çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

 

Geçen günlerde inşaat ruhsatı çıkan Belde Evler'in şantiye alanında yaşanan hareketliliği sorduğumuz Proje Müdür Yardımcısı Murad Yıldız, projenin Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanmasının ardından inşaat ruhsatını alarak çalışmalara başladıklarını, yakın zamanda Kat İrtifakı Tapularının da çıkarak projenin krediye uygun hale geleceğini belirtti.

 

Şantiye alanında kurban kesilmesiyle birlikte başlayan çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğü gözlenirken Yıldız, projeye Ordu'dan ve il dışından yüksek ilgi olduğunu ve satış sözleşmelerini yapmaya devam ettiklerini vurguladı.

 

Proje Müdürü Bülent Tekincan ise, hafriyat çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğünü söyleyerek temel kazısının taşıyıcı sistemlerinin (IKSA) yakın zamanda döşenmeye başlanacağını belirtti. Tekincan ''Proje olarak özellikle, yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiğimiz tüm projelerde olduğu gibi mobilizasyona büyük önem veriyoruz; sağlıklı çalışma ortamı için 250 kişilik kamp alanı kurduk; İş Güvenliği ve Sağlığı konusunda son derece hassasız'' dedi. Süreç planlamasını 2020 yılı 30 Mayıs tarihine göre yaptıklarını belirten Tekincan, bu tarihte dairelerin teslim edileceğinin altını çizdi.

 

 

Belde Evler Hakkında Genel Bilgi: Ordu'nun en prestijli lokasyonlarından Kirazlimanı'nda inşa edilen Belde Evler, günümüzün konut beklentilerindeki çağdaş konut standartları ve sosyal donatı ihtiyaçlarına üst düzeyde cevap veriyor. %70 peyzaj alanına sahip Belde Evler'de, fitness'tan sauna ve Türk Hamamı'na, squash'tan basketbol sahasına, kapalı yüzme havuzundan çocuk oyun alanlarına kadar her yaş ve ilgiye hitap eden sosyal alanlar bulunuyor. Ticari alanlarının yanısıra bünyesinde bulunan kreş, projenin dikkat çekici özelliklerinden biri. Tüm dairelerden deniz manzarası, daire içlerinde dünya markaları ve anahtar teslimi gibi özellikleriyle Belde Evler, hayal edilen standartlara sahip yaşam kalitesini sakinlerine sunmayı hedefliyor.  Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi