Ordu Kirazlimanı mevkiinde inşaatı devam eden, Karadeniz'in en prestijli projelerinden Belde Evler projesinin inşası yoğun bir şekilde devam ediyor. Bir süredir hafriyat ve kaya kırımı çalışmaları devam eden Belde Evler şantiyesinde, temel kazısının taşıyıcı sistemleri (IKSA) tamamlanmış ve geçtiğimiz günlerde projenin temeli atılmıştı.

3 bloktan oluşan Belde Evler projesinin temeli atılmasıyla birlikte kısa zamanda C blok ve otopark bölümlerinde katların hızla yükselmeye başladığı görüldü.

Konuyla ilgili bilgi aldığımız Belde Evler Proje Müdürü Bülent Tekincan, C blok temel, 4. bodrum ve 3. Bodrum kat betonarme imalatını %100 oranında tamamladıklarını,  2. bodrum katlarının da betonarme imalatlarını tamamlamak üzere olduklarını belirtti.  Bununla beraber B Blok temel imalatı çalışmasına başladıklarını belirtti.

''Hedefimiz Mart ayı içerisinde C Blok'ta subasman seviyesine, yani giriş katına ulaşmak. Nisan ayında ise hem A hem de B bloklarda subasman seviyesine ulaşmış olacağız'' diyen Tekincan, Şubat ayında ikinci bir kule vinç kurulumu hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Projenin finansal açıdan güçlü bir altyapıya sahip olduğunu söyleyen Tekincan, inşaat sürecinin planladıkları gibi ilerlediğini belirtti. ''Belde Evler, 3 blokta 2+1'den 4+1'e uzanan daire seçenekleriyle her ihtiyaca rahatlıkla cevap verebilecek özelliklere sahip'' diyen Tekincan, projede birinci önceliklerinin yaşam kalitesi olduğunu, bunun için hiçbir özveriden kaçınmadıklarını ifade etti. Haber Merkezi

 

 

 

Editör: Haber Merkezi