Türkiye'nin en büyük müteahhitlik firmalarından İntaya'nın öncülüğünde, İntaya-Özmen-Köksal ortaklığıyla gerçekleştirilen Belde Evler projesinde temel atma aşamasına gelindi.

 

''Ordu'ya Değer'' sloganıyla yola çıkan ve Ordu'nun sosyal alanlı ilk rezidans tipi projesi olan Belde Evler projesinde, bugün kurban kesilerek gerçekleştirilen törenle temel atıldı.

 

Kirazlimanı mevkiinde eski Belde Otel arazisi üzerine inşa edilen Belde Evler projesi, geçtiğimiz günlerde yapı ruhsatını alarak yoğun şekilde inşaat çalışmalarına başlamıştı. Bir süredir hafriyat ve ankraj çalışmaları devam eden Belde Evler şantiyesinde, temel kazısının taşıyıcı sistemlerinin (IKSA) tamamlanmasının ardından bugün itibariyle C blok ve otopark kısmının temel atma çalışması yapıldı.

 

11.586 m2 proje alanı üzerinde %70 peyzaj alanı ile 3 blokta 275 daireden oluşacak olan Belde Evler'in temelinde C35 yüksek sınıf temel betonu kullanıldı.

 

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldığımız Proje Müdürü Bülent Tekincan, ''Bugün projemizin en önemli aşamasını çağdaş inşaat tekniklerini kullanarak gerçekleştirmiş olduk. Bugün temel atma noktasına geldiğimiz Belde Evler projesi, yurtiçi ve yurtdışındaki inşaat deneyimimizin ve kullandığımız ileri teknolojilerin katkısıyla Ordu'ya değer katacak'' dedi.

 

''Yaptığımız kamuoyu araştırmalarıyla Ordu insanının ihtiyaç duyduğu tüm özelliklere sahip, A'dan Z'ye insan odaklı bir projenin bugün temelini atıyor olmanın kıvancını yaşıyoruz'' diyen Tekincan, Belde Evler projesinde dairelerin 2020 yılı sonunda teslim edileceğini belirtti. Haber Merkezi

 

 

 

Editör: Haber Merkezi