3 blokta 275 daire, 13 ticari ünite ve sosyal tesislerden oluşan Belde Evler projesinde ticari üniteler dikkat çekiyor. Tümü denize sıfır konumda olan ticari üniteler panoramik Karadeniz manzarasına ve Ordu görünümüne sahip.

 

Konuyla ilgili kendisinden bilgi aldığımız Proje Müdür Yardımcısı Murad Yıldız, ticari ünitelerin gerek işlevleriyle gerek manzarasıyla Belde Evler sakinlerine ve Ordu insanına yeni yaşam ve alışveriş mekanları sunacağını söyledi.

 

Yıldız, "Kapalı alanlarının yanısıra açık alanları bulunan ticari ünitelerimiz hem Belde Evler sakinlerinin hem de Ordulular'ın hizmetinde olacak. Ticari alanlarımız, ısıtma, soğutma, havalandırma ve doğalgaz sistemleriyle en modern teknolojilere sahip. Ayrıca tüm ticari ünitelerimiz yangın yönetmeliklerine uygun olup yangın kaçış kapıları ve yangın kaçış koridorları mevcuttur" dedi.

 

"Şu an itibariyle ticari ünitelerimizden 1 adeti süpermarkete kiralanmıştır" diyen Yıldız, diğer ticari ünitelerin başta cafe, restaurant olmak üzere diğer ticari hizmetlere ayrıldığını belirtti.

 

2020 yılında tamamlanacak olan Belde Evler projesi Türkiye'nin en büyük müteahhitlik firmalarından İntaya güvencesiyle, İntaya-Özmen-Köksal İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi