Ordu Kirazlimanı'nda inşa edilen Belde Evler projesi, güçlü portföyü ve mali yapısıyla inşaat sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan İntaya'nın öncülüğünde, İntaya-Özmen-Köksal İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

İntaya, yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirmiş olduğu altyapı, üstyapı, taahhüt ve yatırım projeleri ile yönetmiş olduğu yıllık ortalama 500 bin m² inşaat alanıyla Türkiye'nin önde gelen müteahhitlik şirketlerinden biridir. İntaya'nın bugüne kadar tamamladığı projelerin toplam inşaat alanı 5 milyon m²'ye ulaşırken, şirket özellikle rezidans, konut, otel, ofis, üniversite taahhütleri ve yatırımlarıyla ön plana çıkmaktadır.

İstanbul'da gerçekleştirilen markalı lüks konut projeleri Adım İstanbul ve Evvel İstanbul'un ana yatırımcılarından biri olan İntaya, 5. Levent, Bosphorus City ve İstanbul Sarayları gibi projeleri yüklenmiş olan yatırımcı ve müteahhitlik firmasıdır. Bugüne kadar yurtiçinde yaklaşık 13.000 lüks konut inşa eden İntaya, yurtdışı projeleri kapsamında Tanzanya'da 300 hektar alana uydu şehir kurmuştur.

İntaya, yüklenicisi olduğu Nurol Tower, İlbank Merkez Ofisi ve THY Atatürk Havalimanı Kargo Terminali gibi ticari yapıların yanısıra Bezmialem Üniversitesi Kampüsü ve Özyeğin Üniversitesi Kampüsü gibi önemli eğitim projeleriyle tanınmaktadır.

Bilgi ile kültürü, teknik ile sanatı harmanlayan perspektifiyle hayata geçirdiği projelerini doğru zamanlama, üst düzey kalite anlayışı ve akılcı maliyet prensipleriyle yöneten İntaya, köklü kurumsal ilkeleri ve mali gücüyle desteklediği işletme yapısını, sektörel vizyonu ve seçkin projeleriyle pekiştirmektedir.

Belde Evler projesinin hayata geçmesinde büyük emeği olan Köksal Turizm, gıda, turizm, iletişim ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Köksal Grup şirketlerinden biridir. Köksal Turizm'in yatırımcı ve işletmeci olarak 1989 yılında hayata geçirmiş olduğu Belde Otel, otuz yıla yakın hizmet sürecinde birçok Ordulu'nun hayatına dokunan bir yaşam merkezi olmuştur.

Belde Otel, kaliteli ve istikrarlı hizmetle bir marka değeri oluşturarak, zaman içerisinde bulunduğu yerleşkeyi Belde adıyla çağrıştırır hale gelmiş ve bugün maviyle yeşilin buluştuğu noktada hayat bulan Belde Evler projesine ilham kaynağı olmuştur.

 

Projenin geliştirilmesinde önemli yeri olan Özmen Proje ve Danışmanlık, gayrimenkul geliştirme ve projelendirme alanlarında uzmanlığa sahip bir proje, danışmanlık ve mimarlık firmasıdır. Yenilikçi mimarlık çözümleriyle dikkat çeken Özmen Proje ve Danışmanlık, Belde Evler projesinin yatırım değeriyle birlikte Ordu'ya kazandırılmasına destek olmuştur.

 

Özmen ve Köksal firmalarının güç birliğiyle İntaya'nın yerli finans gücü ve global vizyonu Belde Evler projesini Ordu'ya ve Karadeniz'e değer bir proje haline getiriyor.

 

En son inşaat teknolojileri ve yalın mühendislik uygulamaları ile iş etiği ve çevre duyarlılığını biraraya getiren Belde Evler, sahip olduğu kaliteli ve güvenli yatırımcı profili ve çağdaş konut anlayışıyla Ordu'daki konut standartlarını yeniden tanımlıyor. Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi