Son 2 gündür Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’ın parti yönetimi ve Belediye Meclis üyeleri ile gerçekleştirdiği istişareler sonucunda ortak aday olarak belirlenen Mehmet Yaşar Sezgül meclis oylaması sonrası 23 oyla çoğunluğun 3’te 2’sinin olurunu alarak resmen belediye başkan vekili olarak seçilmiş oldu.

31 Mart 2019 tarihine kadar görev yapacak

Ünye Belediye Meclisi Olağanüstü toplantısında gerçekleştirilen oylama sonrası Belediye Başkan Vekili seçilen Mehmet Yaşar Sezgül, oylama sonrası yaptığı açıklamada, 31 Mart 2019 tarihine kadar zorlu bir görevi üstlendiklerini ve Ünye’ye hizmet noktasında her kesimden destek beklediklerini belirtti.

Daha sonra Ünye Belediyesi Başkanlık makamında Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül’e belediye meclis kararı ile kesinleşen Başkan Vekilliği resmi yazısını takdim etti.

 “Hasetlik değil, hizmet konuşulsun”

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz; “Bundan sonra Ünye’de hasetlik yerine hizmetin konuşulması gerektiğini ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül’ün öncelikle bir abi kimliği ile hizmetlerin yürütülmesini sağlayacağını kaydetti. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi