Ak Parti Fatsa İlçe Başkanlığı organize dizisinde Ağustos ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.  Büyükşehir Belediye Başkanı burada yaptığı konuşmada "Çok AKP’li var içimizde. Bize hiç kimse Ak Parti dersi vermeye kalkmasın. Ordu'da Ak Parti'nin birinci üyesi benim" diye konuştu.

 

3- 5 satan gazetelere papuç bırakmayacağız

 

Siyasette 20. yıla girdiğini vurgulayan Başkan Yılmaz yerel basına da çattı. Yılmaz, “Ak Parti'den öncelikle AKP’lileri çıkartacağız onu söylemeliyim. Çok AKP’li var içimizde. Bize hiç kimse Ak Parti dersi vermeye kalkmasın. Ordu'da Ak Parti'nin birinci üyesi benim. Ben belediye başkanı olarak devam ediyorum, Uğur bey il başkanı olarak, Oktay bey Milletvekili olarak devam ediyor. Bu işlerin geliş ve gidiş yöntemleri belli. 3-5 satan gazetelere pabuç bırakmayacağımız gibi yaptığımız hizmetleri kamuoyu memnuniyetini de sonuna kadar takdir edeceğiz" dedi.

 

Okumadan bilmeden yazıyorlar

 

"Bugün muhalefet partilerinden bile Kadınlar Plajı yapılmasından memnuniyet duyduklarını bana söylüyorlar. Çevre illerimiz bile bizim projelerimizi şimdi örnek alıyor. Kentsel dönüşüm ile ilgili imzayı geciktiren biziz. Altınordu’daki projemizi de bekleten biziz. Hükümet olmadan bunların hiçbirisi olmaz. Ben Cumhuriyet meydanı için 20 milyon parayı Hükümetten alarak vereceğim ama şu an Hükümet yok ortada. Kentsel dönüşüm ile ilgili okumadan bilmeden yazıyorlar, bilmeden eleştiriyorlar."

 

Teşkilatlarımız belediyeyi eleştiriyor

 

"Aday adaylığı konusunda ben doğal mevziye çekileceğim. Partim bana bir şey sorarsa cevap veririm. Bu teşkilatları biz hiç kimseyi yedirmedik yedirmeyiz. Tüm belediye başkanlarımızla ilgili sorumluluk biz de onlara karşı bir şey sorulacak olursa hesabını biz veririz. Teşkilatlarımızın belediyeyi eleştirmesini ben anlamıyorum. Neyi eleştiriyorsun, kendi aramızdaki bu dedikodu furyasını bir an önce bitirmemiz lazım” dedi.
Ordu YORUM

Editör: Haber Merkezi