Millet İttifakı’nın Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Adıgüzel, seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Fatsa Buhari’de mahalle sakinleri ile kahvaltı, İkizce Yoğunoluk’ta miting ve ardından Fatsa İlçe merkezinde yoğun bir programla çalışmalarını sürdüren Adıgüzel’e vatandaşın ilgisi yoğun oldu.

Buralarda konuşma yapan Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmaya ilk defa bu kadar yakın olduklarını vurguladı ve “Biz kazanacağız” dedi.

Adıgüzel konuşmasında şunları ifade etti: “Benim her kesimden oy alabilecek bir kişiliğim ve hekim kimliğim var. Daha önceki seçimlerde AK Parti’ye oy vermiş seçmen de Erdoğan hükümetine bir uyarı verecek.  Ancak bu uyarıyı verirken bu kadar sorunu varken yeni sorunlar yeni kavgalar istemiyor. O yüzden AK Parti adayı eski bakanı da Saadet Partili eski bakanı da tercih etmeyecek. Bu coğrafyanın artık yeni hikâyelere yeni türkülere genç fikirlere ihtiyacı var. Bu iki eski emekli bakan gidip torun sevsinler. Partim beni hekim kimliğim ile Orduyu tekrar barıştırmaya aday yaptı.  O yüzden sevgi diyoruz. Sevginin Adıgüzel diyoruz. Bu topraklarda kavga iklimine asla müsaade etmeyeceğiz. Bu topraklarda kin tohumlarının ve 15 Temmuz artıklarının tekrar yeşermesine asla fırsat vermeyeceğiz. Orduyu huzur kenti yapacağız.  Ekonomisi güçlü iş imkânlarını artırmış kaynaklarını açığa çıkarmış bir Ordu vadediyoruz. Bu yüzden gençler kadınlar inanılmaz destek veriyor. Buna hükûmetten memnun olmayan tepki oyunu da eklerseniz CHP’nin ilk defa bu kadar şansı yüksek. Zaten bu yüzden 4 bir koldan üstümüze yürüyorlar.  Tv kanalları ile benim henüz adaylığım açıklanmadan yapılmış sahte seçim anketleri ile ve maddi imkânları ile. Ben de onlara Mevlana'nın sözü ile diyorum ki "Tut ki Ali'den sana miras kaldı Zülfikar. Sende Ali'nin yüreği yoksa Zülfikar neye yarar." Yüreğimizle kazanacağız.  Bu kenti barıştıracağız.” Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi