Ordu Barosu’ndan yapılan açıklamada, şunlar belirtildi: “Tehlikeli siyaset dili, Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 'nu açıkça hedef göstermiş ve bugün Çubuk İlçesinde kabul edilemez bir saldırı gerçekleştirilmiştir.

Bu saldırının mağduru Sayın Kemal Kılıçdaroğlu değil, barış ve kardeşlik içinde yaşamak isteyen tüm Türk halkıdır. Ülkemiz Madımak' la, Çorum'la, 6-7 Eylül olayları ile sınanmış ve telafisi olmayan acılar çekmiştir. Söz konusu organize olayın doğrudan ve dolaylı faillerinin derhal yargı önüne çıkması için kolluk güçlerimizi ve Cumhuriyet Savcılarımızı göreve davet ediyoruz.

Ordu Barosu olarak biz mesajı almadık! Mücadelenin 100.yılında alacağımız ve vereceğimiz tek mesaj barış, kardeşlik ve dostluktur! Halkımızın sağ duyusu ile bu günlerin de üstesinden geleceğimize inancımız tamdır! Ülkemizin barış içinde, hukuk ilkeleri ışığında güzel günlere ulaşması için Ordu Barosu olarak üzerimize düşen sorumluluklarımızı yerine getirmeye hazırız.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi