Partililerle basın açıklaması düzenleyen Şahin, “Biz arkasından yürüyeceğimiz lideri seçmesini de, arkasından yürüdüğümüz lidere sahip çıkmasını da iyi biliriz.” Diyerek, şöyle konuştu: “Mafya geçinen korkaklarla poz vermekle yiğit olunmaz, yiğitlik yürektedir. Yiğitlik korumasız, 1500 arabasız, Allah’ın verdiği can Allah’a emanet diyerek Ankara’dan İstanbul’a “adalet adalet adalet” diye yürümektir. Yiğitlik şehit cenazesinde provokatörlerinizin, Karadeniz’de PKK’nın haince saldırısına rağmen “bu can bu ülke uğruna, bu millet uğruna feda olsun” demektir. Yiğitlik ele geçirdiğiniz yargıya, ısmarlama fezlekelerinize rağmen vazgeçmemektir. Mafyacıklarınızdan mı korkacağız! Hadi oradan”

“Veziri verdiniz piyona mı düştünüz!”

Şahin, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yüz verdiğiniz yeraltı lordları mı kurtaracak sizi! Veziri verdiniz piyona mı düştünüz. Genel Başkanımız elinize reçetenizi verdiği için; “uçaklarınızı satın, israfı önleyin, saraylarınızı boşaltın, 7 uçakla Kıbrıs’a pikniğe gitmeyin, halka acı reçeteyi vermeyin acı reçeteyi kendinize uygulayın, halkı mazlum etmeyin” dediği için başkanımızı dizi karakteri kılıklı, komik adamla korkutacağınızı mı sandınız.  Bırakın bu işleri, ne demiş şair “mazlumun ahı devirir şahı” Şah gidici beyler, Halktan gelen bir “erken seçim” kararı vardır. Size bu kadar açıklama yeter icabında!”

“Terör ve yeraltı suç örgütleri ile mücadele edeceğiz”

CHP iktidarında tüm suç örgütleriyle mücadele edileceğini söyleyen Şahin; “İkinci yüzyıla çağrı beyannamemizde söz verdik. Yaşadığımız ekonomik, sosyal ve sağlık travmalarını hep birlikte atlatacağız. Bizim iktidarımızda hiçbir yeraltı suç örgütü hiçbir siyasi liderini ya da toplumun kanaat önderini tehdit edemeyecek. Azimle ve kararlılıkla tüm terör örgütleriyle ve yeraltı suç örgütleri ile etkin bir biçimde mücadele edeceğiz.

Bizim kabadayı ağzıyla konuşan bir içişleri bakanımız olmayacak, biz bir projeye karşı çıktı diye hiçbir belediye başkanı hakkında işlem yapılmasına izin vermeyeceğiz. Söz veriyoruz. İsrafı önleyeceğiz, kamu kaynaklarının bir zümreye harcanmasına göz yummayacağız, ekonomiye güven veren bir hukuk düzeni inşa edeceğiz. Ülkemizi hak ettiği ekonomik refaha ulaştırmak, gençlerimizin yok olan umutlarını yeniden yeşertmek için çalışıyoruz. Asla vazgeçmeyeceğiz.” diye konuştu.

“Hızlı tren Ordu ve Giresun’dan geçmeli”

AKP’li Ordulu milletvekillerine seslenen Şahin; “ Samsun Sarp Hızlı Tren Yolunun, Samsun Sivas Trabzon biçimine dönüşmesine izin vermeyin. Ulaştırma Balkanına söyleyin hızlı tren yolunu Ordu’dan ve Giresun’dan geçirsinler.” Dedi.


“Bu şehri yönetemiyorlar”

Ordu’da bitmeyen ve şehir içinde aksaklıklara neden olan projelere de değinen Şahin; “Çarşamba pazarı inşaatı başladı, proje nedir ne zaman sonuçlanacak bilmiyoruz, daha önce sorduk cevap alamadık. Pazarcı esnafı bu yağmurda soğukta nasıl orada satış yapacaklar cevabını verin diyoruz kimseden ses yok. Bu şehri yönetemiyorlar. Başlanan hiçbir yol neredeyse bitmedi. Tahıl Pazarı, Şadırvan için yapılan projelere bir sürü para harcandı ama hiçbir değişiklik yok. Vatandaşın parasını düzgün harcayın.” Şeklinde konuştu. Ordu Yorum/Neşe Altaş


Editör: Haber Merkezi