Altınordu-Gökömer-Gerce-Aydınlık Mahallesi Grup Yollarının Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışmalarına başlanması nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulunan Muhtarlar Başkan Enver Yılmaz’a teşekkür ederek, yol çalışmasının Çambaşı’na ve Yeşil Hat yoluna bağlanması konusunda destek istedi.

Başkan Enver Yılmaz’da Mart ayı içerisinde bölgedeki bütün mahallelerin merkezi konumunda olan Gerce Mahallesi’ne bir ziyaret yapacağını belirterek; “İnşallah mart ayı içerisinde bölgenize geleceğim ve geniş katılımlı bir toplantı yaparak muhtarlarımızı ilgili birim amirleri ile birlikte dinleyerek sorunlarınızı çözüme kavuşturacağım. Seçimler öncesi sizlere verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. İnşallah 2017 yılına kadar bütün ilçelerde ve mahallelerde olduğu gibi sizin mahallenizde de bölgenizde de çalışmalar tamamlanmış olacak” dedi.

Başkan Enver Yılmaz’ı teşekkür ziyaretine; Gerce Mahallesi Muhtarı Aydın Özbucak, Gökömer Mahallesi Muhtarı Şerafettin Karadeniz, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Selami Gür, Erenli Mahallesi Muhtarı Köksal Şenyurt, Alınca Mahallesi Muhtarı Engin Dursun, Alisayvan Muhtarı Erol Yıldırım, Topluca Muhtarı Hüseyin Beyazıt, Ortaköy Mahallesi Muhtarı Halit Aslan, Aydınlık Mahallesi Muhtarı Muammer Aydınhan ve Pelitli Mahallesi Muhtarı Naim Aydınhan katıldı. Ordu Yorum

Editör: Haber Merkezi