64. hükümet geçtiğimiz gün Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmesi ile kuruldu. Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş’un yeni kabinede Başbakan Yardımcılığı görevine devam etmesinin Ordu için bir şans olduğunu dile getiren OTSO Başkanı Servet Şahin; önümüzdeki 4 yıllık süreçte Ordu’yu güzel yatırımların beklediğini ifade etti.

“Kurtulmuş yüzümüzü güldürecek”

Kabinede Ordulu bir  başbakan yardımcısının olmasının ayrıcalık olduğunu dile getiren Şahin; “Numan Kurtulmuş’un Ordu için bir şans olduğu açık ve nettir. Yeni kurulan hükümet de bunun göstergesidir. İnanıyorum ki önümüzdeki süreçte Ordu çok kazançlı çıkacaktır. Verilen sözler yerine gelecek, birçok kazanım elde edilecektir. Zaten seçim sonrası ekonomiye bakıldığında bir rahatlama olduğunu görüyoruz. Yeni kurulan hükümetle de ekonomideki iyileşmelerin devamını bekliyoruz” dedi.

“Beklentimiz büyük”

İlimizde devam eden ve yapılması planlanan önemli projeler olduğuna değinen Şahin; “Öncelikli hedefimiz Ordu’yu bir marka şehir yapmak ve insanların rahatça iş bulabildiği, yaşam kalitesinin yüksek olduğu bir il konumuma getirebilmek. Bunun için de hükümetten yapılamasını istediğimiz şeyler var. Liman ve hızlı tren gibi Numan Kurtulmuş seçim öncesi bu yatırımların sözünü vermişti. Yatırımların tek tek Ordu’ya kazandırılacağına inanıyorum.” diye konuştu. Ordu Yorum/Neşe Çakar/Özel Haber

 

Editör: Haber Merkezi