Bülbül Deresi üzerinde inşasına başlanılan 3. Köprü Projesi’yle birlikte Boztepe güzergâhından inen araçların şehir merkezine girmeden Bülbül Deresi Caddesi üzerinden Karadeniz sahil yoluna ulaşması sağlanacak.

 

Bülbül Deresi’ne bir yılda yapılan 3. köprü

 

Büyükşehir Belediyesi, oluşturduğu alternatif güzergâhlarla ilçe merkezlerindeki trafiği düzenlemeye devam ediyor. Altınordu ilçesinde hizmete sunduğu yeni kavşak düzenlemeleri, bulvar, cadde ve köprüler ile trafik yoğunluğuna kalıcı çözümler üreten Büyükşehir, Bülbül Deresi üzerindeki 3. köprüyü de hizmete sunuyor. Köprü çalışmalarının başladığı Bülbül Deresi üzerindeki üçüncü köprüde incelemelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, köprünün Ağustos ayı içerisinde tamamlanacağını söyledi.

 

Başkan Yılmaz, “Şehir içi trafiği rahatlayacak”

 

Başkan Enver Yılmaz, “Boztepe’den şehir merkezine inen araçların, şehir merkezine girmeden Bülbül Deresi kenarından Karadeniz sahil yoluna ulaşmasını sağlayacak bağlantı yolunda yeni bir köprü inşa ediyoruz. Boztepe’den inişte, Bülbül Deresi ve Valilik güzergâhında otobüs ve araçlardan kaynaklı meydana gelen yoğunluktan dolayı oluşan şehir içi trafiğinde oluşturacağımız yeni köprü ve güzergâh ile ciddi bir rahatlama yaşanacak. Köprünün tamamlanması, Boztepe turizmine katkı sağlayacak önemli çalışmalarımızdan biri. Ordu’muza ve Altınordu’muza hayırlı uğurlu olsun” dedi. Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi