·         Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile yönetim ekibinin 2015 yılı içinde Ordu'nun tanıtımı için gösterdikleri performans parmak ısırttı. Bu dönemde nerede ise kamerasını kapan Ordu'ya koştu.

Ulusal ve uluslararası yayın kuruluşlarının Ordu'ya yönelik ilgisi devam ediyor. Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve yakın çalışma ekibinin gayretleri ile yılbaşından bu yana onlarca yerli ve yabancı televizyon kanalı Ordu'da canlı yayın, haber ve belgesel  programı yaptı.

Gelen kanallar ve yapılan çalışmalar

Show Tv Ana Haber- Show Tv Ezgi Sertel- Star Tv Ana Haber- Star Tv Lezzet Haritası 2 Bölüm- TRT Haber Yoldan Çık- TRT Haber Konuşan Türkiye- TRT Habere  Ordu Özel 2 Bölüm- TRT Haber 13 Kez- TRT Habere Vali Bey 2 Kez Konuk Oldu.-TRT 1 Ana Haber - TRT 1 Sabah haberleri 3 kez- TRT 1 vali bey 2 kez canlı yayına çıktı- TRT Gezelim Görelim- TRT Arapça vali bey canlı yayına çıktı.

Yayınlana belgeseller

11 Kez belgesel yayınlandı-NTV En Güzel Rotalar 8 Kez Yayınlandı- Ntv Haber Dere Turizmi 3 Kez- Flaş Tv 2 Kez- Kanal 24 Vali Balkanlıoğlu hafta sonu canlı yayına çıktı, 4 kez haber Dere Turizmi- CNN Türk-Güven İslamoğlu Yeşil Doğa 4 kez yayınlandı.

 Aynur Tartan'la hafta sonu Ordu'dan yayın yaptı dere turizmi cumartesi ve pazar günü günde 6 kez CNN'de yayınlandı . SKY Türk dere turizmi 2 gün üst üste 4 en aza 10 kez ekrana geldi.

 CNN 2 kez- Kanal7 2 kez- Ülke TV 2 kez- Haber Türk Dere Turizmi 3 kez, A Haber 5 kez canlı yayın Ordu'dan, ATV ana haber - El Cezire Elhurra, TV Net, Bengi Türk, TGRT Ana haber ve belgesel, ayrıca 2 kez Vali Balkanlıoğlu canlı yayın konuğu oldu. 

TRT belgesel, İZTV, TRT Diyanet, Fox ana haber, TRT Arapça Yalı Caminde canlı yayın, Ayrıca Arapça, Türkçe, İngilizce belgesel çekildi. 
Ordu YORUM/Hasan Özata/Özel Haber

Editör: Haber Merkezi