TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden ve 6.haftada sahasında 90.dakika bulduğu golle Muğlaspor’u yenerek ilk galibiyetine ulaşan Fatsa Belediyespor’da Can Güven karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Hem maçı analiz eden tecrübeli teknik adam hem de yeni sezonda yıldızının barışmadığı taraftarlarla bir araya geldiklerini ve yeniden birlikte oldukları için mutlu olduklarını söyledi.
”Maçın 90 dakika olduğunu oyuncularım gösterdi”


Bulunduğumuz konum itibarıyla kazanmak zorunda olduğumuz bir maça çıktık. Oyuncularım da bunun farkındaydı ve bunun bilincinde sahaya çıkarak, büyük bir özveri ile mücadele ettiler. Biz bugün sahada yüreğin kazanacağını düşündük ve o inancımızdan, o yüreğimizden vazgeçmediğimiz takdirde bir şekilde sonuca gideceğimize inanıyorduk. Maçın 90 dakika olduğunu oyuncularım gösterdi. Yaptığımız değişikliklerle ön tarafa düşecek ve sekecek topları aramaya koyulmuştuk ve orada da golü bulduk. O istek, o arzu devam etti ve galibiyet geldi.

”Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz”


Bu ligde her karşılaşma zor. Bizim bugün buradan üç puan almamız, oyuncularım kendine motivasyonu ve özgüveni açısında çok önemliydi. Geçen hafta 70 dakika 10 kişi oynayıp deplasmanda puanla döndük sonra evimizde kazandık. Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.

”Onlarla da güzel bir şekilde tekrar birlikteliğimiz oldu”


Bugün taraftarlarımız da muhteşemdi. Burada 3.Lig havası vardı ve sonucu da beraberinde getirdi. Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum. Onlarla da güzel bir şekilde tekrar birlikteliğimiz oldu. İnşallah tekrar onlarla beraber mücadeleye devam edeceğiz.
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi