Sezon başında kendi kurduğu kadroyla birlikte 13.hafta sonunda en formda takımlardan birisi haline gelen Orduspor, Aybastıspor galibiyeti ile 12.kez arka arkaya kazandı. Geçen hafta içi 6 puanı silinen Orduspor’da Teknik Direktör Mahmut Nambaş, Aybastıspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.
”Takipçi durumuna düşmek gerginlik yarattı”

5-0 kazanılan Aybastıspor maçını değerlendiren Nambaş, gelen 6 puan silme cezası hakkında da konuştu.”Bizi izlemeye gelen Orduspor taraftarlarına teşekkür ediyorum. Hafta içi yaşadığımız 6 puan silme ve transfer yasağı ile ilgili federasyonun yaptığı uygulama bizleri üzdü. Zaten zor şartlar altındayız. Bazı problemleri aşmaya çalışırken saha dışından problemlerin gelip, ligde takipçi durumuna düşmek ister istemez gerginlik yarattı.”

”Önemli olan Orduspor’un yaşaması”

Orduspor’a sahip çıkılmasını her fırsatta dile getiren Mahmut Nambaş ”Artık insanların taşın altına elini değil, gövdesini koyması lazım. Biz mücadele ediyoruz, geldiğimiz günden itibaren gurur, onur meselesi haline geldi. İnatçı bir şekilde bu işi takip ediyoruz ama bizim de gücümüz bir yere kadar yetiyor. Önemli olan Orduspor’un yaşaması. Bu duruma biz düşürmedik. Ey Ordu halkı, Ordusporlular, Ordu’yu sevenler, işadamlarımız, Ordu’nun akil insanları. Bu takım bizim takımımız.” dedi.

”Herkes olumlu ama…”

Şehir içinde bir takım görüşmelerin yapıldığını ancak hep yerlerinde saydıklarını söyleyen tecrübeli teknik adam ”Biz kendimiz için birşey istemiyoruz. Bazı şeyleri insanları tahrik ederek mi söylememiz gerekiyor ? Yakışmıyor, Ordu’ya yakışmıyor. Hep beraber bu işi bir noktaya getirelim. Bizi sevenleri üzmeyelim. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş işe görüştük. Herkes olumlu ama bir türlü başka beklentilerden dolayı yol alamıyoruz.” diyerek tepki gösterdi.

”Serhat’a izin verdik ama herkesin beklentileri var”

Son olarak kadroda olmayan Serhat Seçme hakkında konuşan Mahmut Nambaş ”Serhat bizim değerli oyuncumuz. Ailevi nedenlerden dolayı bu hafta izin istedi. Ama tabi ufak tefek problemler yaşıyoruz. Onların da istekleri, beklentileri var. Ona bu hafta izin verdi. Serhat tabiki bizim önemli bir oyuncumuz ama bir oyuncuya da bağlı kalmamak lazım.” diyerek açıklamalarını noktaladı.
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi