Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz Saraycık ve Karacaömer mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Saraycık ve Karacaömer’in Altınordu için önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Birol Yılmaz Altınordu’nun her mahallesine olduğu gibi belediye başkanlığı döneminde bu mahalleler için de ayrı planlarının olduğunu söyledi.

Belediyeciliğin o işi bilen emin ellere bırakılması gerektiğine vurgu yapan Birol Yılmaz: “Seçime az bir süre kala bana göstermiş olduğunuz ilgi beni çok mutlu etti görüyorum ki Saraycıkta bir olmuş ve kararını vermiş. Ben bu şehirde yetişmiş, kendini iyi derecede yetiştirmiş bir evladınız, kardeşinizim, belediye başkanlığı çok önemli ve zor bir görev bazıları bu makamı almak için çok çabalıyorlar ama nereye geleceklerini ya da neye talip olduklarını bilmiyorlar, ben biliyorum. Bu iş sevda ve sevgi işi, insanı sevmek zorundasınız ki bu işin altından kalka bileseniz, insanı sevmezseniz bu işi yapamazsınız bizde o sevda var.” dedi.

Altınordu’daki her mahalle Ordu’nun en güzide yerleri olacak…

Belediyecilik anlayışlarının Ordu’nun her mahallesini kalkındırmak ve şehrin en güzide mekanlarından biri yapmak olduğunu söyleyen CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz: “Saraycık bu şehrin beldenden dönüşen tek mahallesi ve en büyük mahallelerinden biri bu bakımdan Saraycık özel bir yere sahip her mahalleye özgü projelerimiz olduğu gibi Saraycığa özgü de bir projemiz var. Buraya iş ve yaşam merkezi kuracağız. Bir tanesi kent merkezinde olacak biri de Saraycık mahallesinde. Çünkü Saraycık bunu hakkediyor. Belediye başkanlık dönemimde ilk yapacağımız iş ve yaşam merkezi Saraycığa olacak içerisinde çok amaçlı salonlar, nikah salonu, düğün salonu barındıran, kiralana bilir alanları olan iş alanları, sergi ve toplantı salonları olan bir mekan oluşturacağız. Bu mekan Saraycığın göz bebeği olacak. Ayrıca Yaroz’a da gereken önem ve hassasiyet verilecek burası sadece belli dönemlerde hizmet veren bir yer olmaktan çıkacak yaz – kış yılın 365 günü Ordu’nu en güzide yerlerinden biri olacak özellikle kış aylarında yollarının açık tutulması için gerekiyorsa sürekli çalışan bir greyder Yoroz’da hazır bekletilecek bunun sözünü veriyorum” açıklamasını yaptı. Karacaömer’in yapılaşmasında emeklerinin olduğuna da dikkat çeken Birol Yılmaz: Bu şehrin çok noktasında dokunuşum ve hizmetim var. Karacaömer’in imar sorunuyla ilgili çözümünde benim emeğim var. Burada imar planları hazırlanırken büyükşehir tarafından oda başkanı sıfatıyla toplantıya çağrıldım Karacaömer için bir problem var bunu görmezden gelemezsiniz, burayı imara alın dedim. Sağ olsunlar bizi dinlediler ve son revizyonda burayı imara açtılar. Haber Merkezi

 

 

 

Editör: Haber Merkezi