Önce Muhasebeciler Haftası nedeniyle Defterdarlık, Köprübaşı ve Boztepe Vergi Daireleri, Serbest Mali Müşavirler Odası'nda ziyaretlerde bulunan Belediye Başkan Adayı, Otogar’da gezdi esnafla ve vatandaşlarla sohbet etti. Ardından Ordu Barosu’nu ziyaret eden Adıgüzel, Sevgi Hastanesi, Romer Fizik Tedavi Merkezi, Umut Hastanesi'nde de ziyaretlerde bulundu.

Serbest Mali Müşavirler Odası’nda bir konuşma yapan Ordu Adayı şunları ifade etti: “Ben Orduda uzun yıllardır doktorluk yapıyorum. Hiçbir vatandaşım arasında ayrım yapmam, bunu beni tanıyan herkes iyi bilir. Bu nedenle her kesimin oylarına talibim. CHP, İyi Parti, MHP, Ak Parti tüm parti seçmenlerinin bu seçimde beni destekleyeceğine inanıyorum. İktidar partilerine güçlü bir uyarı vermek isteyen tüm Ordulu hemşehrilerim beni destekleyeceklerdir.

Adıgüzel, gün boyu yaptığı temaslarda ve vatandaşlarla olan sohbetlerde önümüzdeki seçimlerin bir yerel seçim olduğunu hatırlattı. Cumhur İttifakının seçimleri sanki bir genel seçimmiş havasına sokarak gerilimi arttırdığını oysa ki belediye başkanı seçmek için bir seçime gidildiğini hatırlatan Adıgüzel vatandaşların sorunlarını dinledi ve belediye başkanı olduğunda yapacaklarını anlattı. Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi