Sezonun ilk yarısında oynanan son maç olan Diyarbekirspor maçında çirkin ve kötü tezahüratın aynı sezon içinde 5. kez tekrar edilmesinden dolayı 12 Bingölspor maçını seyircisiz oynayan Orduspor,  21.haftada oynanan Maltepespor karşısında da çirkin ve kötü tezahürattan dolayı seyircisiz cezası aldı.
Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Zonguldakspor, bu sezon kendi sahasında oynayacağı Bergama Belediyespor maçıyla birlikte ikinci kez seyircisinden yoksun olacak. Mor-Beyazlı taraftarların 21. hafta Maltepespor maçında çirkin ve kötü tezahüratın aynı sezon içinde 6. kez tekrar edilmesinden dolayı bir maç seyircisiz oynama cezası almıştı. Bu sezon ilk seyircisiz cezasında 12 Bingölspor'u 3-2 mağlup etmeyei başaran Orduspor'da, taraftarlar karşılaşmayı çatılardan takip etmişti. Ordusporlu taraftarların, karşılaşmayı 12 Bingölspor maçında olduğu gibi çatıdan desteklemesi bekleniyor.

ORDUSPOR'UN KÜMEDE KALMAK İÇİN SON UMUDU!

Ligde 14 puanı bulunan ve son 3 maçında puan alamayan Orduspor, düşme potasından kurtulmak isteyen Bergama Belediyespor ile zorlu bir maça çıkacak. Kendi sahasında konuk edeceği rakibinin 6 puan arkasında bulunan Orduspor'un, mağlup olması durumunda ligde kalmak adına daha zor günler yaşaması bekleniyor.
Ordu Yorum/ Samet Karadağ
Editör: Haber Merkezi