Ordu 1.Amatör Lig’de mücadele eden ve Play-Off hazırlıklarını sürdüren Orduspor, 52.yıl kutlamalarını Kulüp Binası’nda yaptı. Futbolcuların ve taraftarların yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin’in katılımı ile gerçekleşen kutlamalarda, Mahir Akdere müjdeyi verdi.
İlk olarak ne olursa olsun mücadelelerini sürdüreceklerini belirten Mahir Akdere: ”Orduspor markası amatörde de olsa üst ligde de olsa her taraftan saygı gören, emek gören, destek gören bir marka. Orduspor Kulübü iyi yönetilemedi, kötü yöneticiler geldi ve bir şekilde buralara kadar geldi. Oyuncu kardeşlerimizin emekleri ile lider olduğumuz halde 6 puanımız silinerek 2.sıradayız. Ekonomisi olmadan, cebimizdeki parayı bölüşerek kahvaltı yaptığımız bir dönemden geçtik. Çok şükür ki Orduspor armasını hak ettiği yere getirmek için mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi.

Ordu şehrinin bir bölümüne tepki gösteren Mahir Akdere: ‘‘Orduspor’da herkes alacaklı olmuş, Orduspor’a herkes para vermiş ama görüyorum ki Orduspor buralara düştükten sonra o parayı çok seven arkadaşlar Yeni Orduspor diye kurulan takımın peşine gitti. Taraftar kardeşlerim burada. İşte Orduspor’un gerçek sevenleri burada.” açıklamalarını yaptı.

Sürprizi sona saklayan Mahir Akdere ”Son günlerde çok konuşuluyor, çok soruluyor. Orduspor’un herşeyi hacizli. Logomuz, herşeyimiz hacizli. Sağolsunlar tesislerimizi de yıkmışlardı. Bizi küçük mabedimize hapsettiler. Burayı da yıkmadıkları için teşekkür ederiz. Kimse kulüp başkanı olmak için cesaret edemedi. Ancak oturduk, karar aldı. Ne yapabiliriz ? Bizim tek derdimiz vardı bu efsane logoyu kurtarmak ve bugün çok şükür ki 0 borçlu bir kulüp haline geldik. Ordululara hizmet etmek adına Orduspor Kulübü Derneği ile ortak kurduğumuz Anonim Şirketi’ni sıfır borç ile çok sevdiğimiz bir arkadaşımıza devrederek, kulübün logosunu ve armasını birleştirdik.” diye açıklamalarını bitirdi.
SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM
Editör: Haber Merkezi