Ordu Ak Parti resmi internet sitesinde Eski Genel Başkan ve şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Eroğan'ın fotoğrafı var. Ancak yaklaşık bir yıldı partini Genel Başkanı olan Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun ne adı var ne de fotoğrafı var.  AK Parti'de bir yıl kadar önce Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayı olması ile boşalan Genel Başkanlık görevine Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu gelmişti.

Sitede banner olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Ordu artık büyükşehir", "Numan Kurtulmuş" ile genel seçimde aday olanlar ve projelere ilişkin görsel efektler yer alıyor. Sayfanın başında ise C.Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ait fotoğraf ve onun "Siyasetin tek limanı ahlaktır" sözleri ve imzası var.

 

Ordu İl Başkanlığı internet sitesinin "Kurumsal kimlik" bölümünde ise Genel Başkanın mesajı adı altında yine Genel Başkan olarak Recep Tayyip Erdoğan imzalı metin var. Ak Parti'nin Ordu il yöneticilerinin değişen genel başkanlarını görmezden gelmeleri Erdoğan'a sonuna kadar bağlı kalacakları ve Davutoğlu'na "alışamadılar" yorumlarına yol açıyor.

Ordu YORUM

 

 

Editör: Haber Merkezi