Vali Sonel’den fındık üreticilerine korona uyarısı

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen’e, yönetim kurulu üyelerine ve dernek üyesi gazetecilere ziyaretleri için teşekkür eden Vali Tuncay Sonel, “Fındıkta koronavirüs ile ilgili toplantı yaptık. Arkadaşlarımız yapılması gerekenleri yapıyor ama biz genel mana da tedbiri elden bırakmamalıyız..” Dedi.


“Her görev yerinde mesleğe yeni başlamış gibi şevkle çalışırım”
Kaymakamlığa başladığım dönemdeki heyecan ve şevkle Ordu’da göreve başladım diyen Vali Sone, “Benim yapım bu. Her yaptığım görevde işe yeni başlamış gibi çalıştım. İnşallah bunu Ordumuzun insanlarına da yansıtırım. Anamıza babamıza nasıl davranıyorsan halkımıza da öyle davranıyorum.” Diye konuştu.


“Koronavirüs konusunda dikkatli olmalıyız”
Yakında hasat dönemi başlayacak fındık konusunda da açıklamalarda bulunan Vali Sonel, “Fındıkta koronavirüs ile ilgili toplantı yaptık. Arkadaşlarımız yapılması gerekenleri yapıyor ama biz genel mana da tedbiri elden bırakmamalıyız. Elbette bütün tedbirler alınacaktır fakat bizlerinde rehavete kapılmaması gerekir. Ordulu hemşehrilerimiz dikkat etsinler. Dikkat edersek mesele yok.” İfadelerine yer verdi.
Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen ise ziyarette yaptığı konuşmada, gazeteciler olarak Ordu için yapılacak her çalışmanın destekçisi olduklarını belirterek, Vali Sonel’e görevinde başarılar diledi.Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi