Ordu Büyükşehir Belediyesi, hizmetlerini tanıtmak ve vatandaşların sorunlarını dinlemek amacıyla bir stant açtı. Fuarın açılışına Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik ve Genel Sekreter Yardımcısı Selahattin Aydın katıldı.

 

Fuarın açılışında bir konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik, fuarın hayırlı olmasını dileyerek, “Ordumuzun gelişmesi için Turizm ve tanıtım alanlarındaki çalışmaların yanısıra ekonomik canlılık ve hareketliliği teşvik etmek için Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz. Bunu sağlayacak en güzel yollardan biri de bugün açılışını yapmış olduğumuz ulusal ve uluslararası ölçekte fuarlardır.  Bu anlamda il içi ve il dışından 80 katılımcının yer aldığı Bu fuar ilimizdeki ekonominin canlanmasına ve hareketlilik kazanmasına önemli katkı sağlayacaktır” dedi.

Atik, “Büyükşehir Belediyesi olarak katılımcı bir yönetim anlayışına benimseyerek ‘Düşünen, Üreten ve Yarışan Ordu’ için Hayata geçireceğimiz çalışmaları ile gece gündüz durmadan çalışmaya, Ordu’nun değerleriyle ve ihtiyaçlarıyla buluşan projeler üretmeye devam ediyoruz. Bu anlayışla Büyükşehir Belediyesi olarak 10 gün boyunca hem sizlerin taleplerini dinleyeceğiz hem de sürdürülmekte ve planlanmakta olan çalışmalar hakkında bilgilendirme de bulunacağız” diye konuştu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından fuardaki stantları gezen Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, daire müdürleri ve fuar yetkilileri Ordu Büyükşehir Belediyesi standını ziyaret etti. Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik ve Genel Sekreter Yardımcısı Selahattin Aydın tarafından karşılanan Vali Yavuz ve beraberindekiler ziyaretin ardından stant görevlileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Birçok kurum ve kuruluşun katılım sağladığı stant 21-30 Haziran tarihleri arasında açık olacak ve ziyaretçilerini ağırlayacak. Haber Merkezi

 


Editör: Haber Merkezi