Bir dizi temaslarda bulunmak üzere, Ankara’ya giden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu’nun en önemli öncelikleri arasında bulunan yollardaki devam eden ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili, Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan’ı ziyaret etti. Görüşmede, Ordu Çevre Yolu, Gölköy Yolu, Çambaşı Yolu ve ilçelerin yollarının durumu ele alındı. Görüşmede ayrıca, halen yapımı süren yolların ödeneklerinin arttırılması ve çalışmaların hızlandırılması konusunda görüş birliğine varıldı.

Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan ile yaptığı görüşme sonrası açıklama yapan Başkan Yılmaz, “ Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak 752 kilometrelik sıcak asfalt projesi kapsamında yüklenici firmanın il genelindeki çalışmaları devam ediyor. Biz belediye imkanlarıyla bu rakamı 1300 km’ye çıkaracağımızın sözünü vermiştik. 19 ilçede yaptığımız yol çalışmalarıyla buralarda adeta şantiye kurduk.” dedi.

Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan ile Ordu il genelinde karayolları ağında olan yolların hepsini masaya yatırdıklarını belirten Başkan Yılmaz, “Ordu Çevre Yolu, Gölköy Yolu, Çambaşı Yolu ve ilçelerin yollarının tamamıyla ilgili fikir alışverişinde bulunup, verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Sadece Büyükşehir yol ağları değil, tüm yollar bizim birinci önceliğimiz. ” diye konuştu. Ordu Yorum

 

Editör: Haber Merkezi