Ordu’nun her ilçesinde artık festivaller düzenlendiğinin altını çizen Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis  Başkan Vekili Celal Tezcan, Ordu’nun bütün ilçelerinin kendine has geleneksel festivalleri olduğunu ve bunun o yöreye o bölgeye önemli ekonomik kazanımlar sağladığını söyledi. Başkan Vekili Tezcan, sözlerine şöyle devam etti:

 “Ordu olarak biz artık festivaller şehri olduk. Büyükşehir Belediyesi olarak bütün festivallerin yanında ve içerisindeyiz. Daha iyi olması için de gayret ediyoruz.”

 

Şenlikler birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyor

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Kabadüz Belediyesi olarak 18’incisini düzenledikleri bu festivalin birlik ve beraberlik duygularının güçlendirdiğinin altını çizen Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, “Öncelikle festivalimize katılımınızdan dolayı siz kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Ordu Büyükşehir Belediyesi ile birlikte düzenlediğimiz bu festivalimiz birlik ve beraberlik duygularının güçlendirmesi açısından son derece önemli. Bu soğuk ve yağışlı havada burada olmanız yanımızda olmanız bizleri fazlasıyla memnun etti.” şeklinde konuştu.

 

Protokol konuşmalarının ardından, ilk gün yapılan en güzel buzağı, en güzel kuzu ve en kaliteli peynir, en güzel çilek, en güzel el emeği ürünler yarışmalarında dereceye girenlere protokol üyeleri tarafından hediyeleri takdim edildi. Festival daha sonra yöresel sanatçıların konserleri ile sona erdi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi