Haberin ardında bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Çamyar, "Biz ne yaptığımızı, hangi iradeyle çalıştığımızı biliyoruz. Gönül rahatlığı içinde makamımızdan ayrılıyoruz." dedi.

 

Geçici olarak dedi!

 

"Geçici olarak el çektirme" yazısının İçişleri Bakanlığı tarafından kendisine iletildiğini söyleyen Çamyar'ın açıklaması şöyle:

 " 4 buçuk yıldan beri bu şehre gecemizi gündüzümüze katarak  hizmet ettik. Olağanüstü eserler geriye bırakıyoruz. Tarihi eser restorasyonları başta olmak üzere 60 'ın üzerinde proje ortaya koyduk. Biz biliyoruz ki bu makam ve mevkiler gelip geçici. Bugün karşılaştığımız durum partimizin kurumsal kimliği ile uzaktan yakından alakası olmayan bir durumdur. Bir elin parmak sayısını geçmeyecek kadar, parti içerisindeki kesimlerin bizimle alakalı yürütmüş oldukları işlem ve eylemlerin sonucudur. Belediye olarak ne yaptığımızı gayet iyi biliyoruz.

 

Bunu kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Görevde kaldığımız süre içerisinde herkesin hayran olduğu eserler bırakmanın huzuru içindeyiz.  Bizim aptesimizden hiç şüphemiz olmadı namazımızdan da yok. Burada kaldığımız süre boyunca son dakikaya kadar görevimizi layıkıyla yerine getirdik. Bundan sonraki süreçte gönlümüzde partimize karşı en küçük bir kırgınlık yoktur.

 

Cumhurbaşkanımıza karşı sevgimizde en küçük bir eksilme olmadığı gibi, bundaki sonraki süreç içinde daha sıkı ona sarılmak onunla birlikte yola devam etmek için bir nefer olarak çalışcağız. Biz nefsimizİ yenmiş birisiyiz. Biz ne yaptığımızı, hangi iradeyle çalıştığımızı biliyoruz. Gönül rahatlığı içinde makamımızdan ayrılıyoruz." Haber Merkezi

 

 

 

Editör: Haber Merkezi