Yeni yönetimin gelmesiyle birlikte uzun soluklu bir planın içerisine giren be önümüzdeki sezonların kadrosunu şimdiden oluşturmak isteyen Orduspor’da, Ünye 1957 Spor maçının ardından transferlerin ardı arkası kesilmesi. Teknik Direktör Hüseyin Köse’nin raporu doğrultusunda tecrübeli ve genç ağırlıkla yepyeni bir kadro kuran Orduspor’da, isimler değişti ancak sonuç yine aynı !
Geçen hafta ligin kendi açısından en önemli maçında deplasmanda Sivas Demirspor’a yenilen Orduspor, sahasında Ladik Belediyespor’u konuk etti. Ligde kalan maçlarını kazanmak isteyen Mor-Beyazlılar, Samsun ekibi karşısında maçın henüz 54.saniyesinde kalesinde golü gördü. Maça adeta 1-0 geride başlayan Orduspor, ne yapsa da bir türlü aradığı golü bulamadı.

Erkan İnan’ın ilk yarıda direkten dönen frikiği dışında etkili olamayan Orduspor, ikinci yarıda Ersal’la etkili olmaya çalıştı. Son dakikalarda Erkan İnan’ın frikiğini kaleci son anda kornere çeldi ve sonrasında maçın hakeminin maçı bitirmesi tepkilere neden oldu. ORDU YORUM / SAMET KARADAĞ
Editör: Haber Merkezi