Ordu Yorum/Hasan Özata

İstiklal marşı ve saygı duruşundan sonra danışma kuruluna katılan konukların tanıtımı ve gelen mesajların okunmasından sonra ilçe başkanı Doğan Çelebi 'nin açılış konuşması ile başladı.
Danışma kuruluna Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, Ordu Milletvekili İdris Yıldız,İl Başkanı Osman Güngör, Ordu Eski Belediye Başkanı Seyit  Torun, Ordu Eski Milletvekili Kazım Türkmen, Altınordu İlçe Başkanı Mustafa  Kemal, İlçe Başkanları, Eski Belediye Başkanları Eski TDH İl Başkanı ve CHP Milletvekili Aday Adayı Olarak İsa Yazıcı, Ordu Serbest Muhasebeciler Odası Başkanı Ertuğrul Yüksel ile Oda Sekreteri Bahadır Baş ve çok sayıda partililerin katıldığı danışma kurulu Fatsa ilçesinde Belediye Kültür Merkezi'nde yapıldı.
Danışma kurulunda ayrıca partin büyükleri ve emeği geçenlere plaket verildi.
Danışma kurulu toplantısında emeği geçenlere plaketlerini sırası ile Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner Ordu milletvekili İdris Yıldız il başkanı Osman Güngör Seyit Torun verdi.
CHP Fatsa Danışma Kurulu'nda plaket töreninden sonra konuşmalara geçildi.İlk konuşmayı Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner yaptı.Konuşmaların beş dakika ile sınırlandırıldığı toplantıda ikinci konuşmayı  Ordu Milletvekili İdris Yıldız yaptı.
Yıldız yaptığı konuşmasında şunları ifade etti;"İnanmayan insanların başarılı olması mümkün değildir.Bizler inanan insanlar olarak 1970 yılında ne ezen ne ezilen hakça bir düzen sloganıyla yola çıkıp Türkiye'nin çoğunluğunu yine muhafazakar  olan seçmenlerinden oy aldık, iktidar olduk.Şimdi ise yine aynı parola ile yola çıkıp 2015 Haziran seçimlerine bu düşünce ve inançla hazırlanıyor, böyle çalışıyoruz.Hedefimiz 2015 seçimlerinde CHP'yi iktidar yapmak. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum" dedi.




Editör: Haber Merkezi