Ziyaretçileri Oda Başkanı Bahadır BAŞ, Başkan Yrd. Ercan Yurttaş, Oda Saymanı Orhan Murat GÜR, Oda Sekreteri M. Ender Sönmez, Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Kır, Disiplin Kurulu Başkanı Murat Başaran Sağra, Denetleme Kurulu Üyesi Barış Sayan, Etik Kurulu Başkanı Sedat Özel ile Meslek Mensupları ve Stajyerler karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır Baş; ‘‘Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı bugün odamızı ziyaret etti. Ziyaretinde çalışmalarıyla, faaliyetleri ile ilgili genel bilgilendirmede bulunmak istediler. Odamızı ziyaret etmek isteyen herkese kapımız açıktır. Bizler ilimiz ve ülkemiz ile ilgili dilimiz döndüğünce, anlatabildiğimiz kadarıyla kendi alanımız ile ilgili gelişmeleri elimizden geldiğince söylüyoruz kamuoyu ile paylaşıyoruz. Bugün buraya geldikleri için kendilerine ve beraberindeki ekip arkadaşlarına teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş; ‘‘Bizi bugün ağırladığınız için çok mutlu olduk, çok teşekkür ediyoruz. Sizin şahsınızda bütün meslektaşlarınıza şükranlarımı sunmak isterim. Türkiye çok ağır bir ekonomik bunalımdan geçiyor. Bu konuda geçmişte bize dönük muhalefet olarak önerilerinizi ortaya koymuyorsunuz diye eleştiriler gelirdi. Bu bunalım ortamı başlar başlamaz 13 maddelik Cumhuriyet Halk Partisi’nin önerilerini, Türkiye’nin bu krizden çıkması için yapılması gerekenleri ortaya koyduk. Türkiye’deki ağır medya kontrolü çerçevesindeki görüşlerimizi ve Türkiye için bu çıkış yolumuzu yurttaşlarımıza ulaştırmakta güçlük çekiyorduk. Bu yüzden Anadolu’ya çıkıp farklı illere gidelim, gittiğimiz illerde meslek örgütleriyle bir araya gelelim onlara politikamızı anlatalım istedik. Daha önemlisi bu kuruluşlarımızdan Türkiye’nin sorunlarını, kendi meslekteki sorunlarını, çevre içinde yaşanan sorunları dinleyelim bunları rapor haline getirelim bundan sonraki politikalarımızı oluştururken bunlara dikkat edelim istedik.’’ dedi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi