CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ordu Milletvekili İdris Yıldız, Fatsa İlçe Örgütüyle bir araya geldi. Yıldız, "İdris Yıldız olarak her koşulda sonuna kadar, partimiz için çalışmaya projelerimizi anlatmaya, partimizin iktidar yolunda yürüyüşü için mücadele etmeye devam edeceğim" dedi.  

 

CHP olarak 2015 seçimlerine hazırız.

 

Bu seçimlerden galip olarak çıkacaklarını söyleyen İdris Yıldız şöyle dedi: "Geride bıraktığımız sure zarfında sürekli sadece hükümeti eleştirmek yerine daha yapıcı ve kendi vaatlerimizi öne çıkaran bir politika izleyeceğimizi ifade ettim. CHP olarak halkın önceliklerini dikkate alan, sorun çözmeye odaklı siyaset anlayışını yerleştireceğiz. 7 Haziran 2015 genel seçimleri ülkemiz için hayati bir önem taşımaktadır. Bu süreçte bir olup bütün olacağız ve her birimiz partimizin projelerini halkımıza anlatarak destek isteyeceğiz. Birlikte çalışıp, birlikte kazanarak, partimizi iktidara taşımanın gururunu birlikte yaşayacağız. CHP`nin iktidar olması için bütün koşular hazır."

 

CHP'nin projelerin iyi anlatmalıyız

 

CHP projelerinin halka doğru şekilde anlatılmasının  iktidar olmanın ön koşulu olduğun vurgulayan Yıldız, "CHP`nin bayramlarda emekliye birer maaş ikramiye verecek olması yani, Vatandaşa kamu gelirlerinden pay aktarılması vaadi bile AKP`yi telaşlandırmıştır. Bunun arkasından hemen bir düzenleme yaparak maaşı bin TL’nin altında olan emeklilere seyyanen 100 TL zam yapılması ile ilgili düzenlemeye girişilmiştir. Bize kaynak nerde diye soranlar telaş içinde CHP`nin projelerine karşılık önlemler almaya çalışmaktadır. AKP telaş içindedir ve şimdiden muhalefete hazırlanmaktadır. CHP hazırladığı projelerle gündemi belirleyen parti olmuştur. CHP iktidarında halkın kaynaklarını, halkın parasını halkımız için kullanacağız, 7 Haziran`dan başlayarak halkımızın ekmeğine şimdiye kadar yapılmış tüm saldırıların hesabını tek tek soracağız. Çünkü CHP ile ülke kaynakların emeklinin, emekçinin, halkımızın yararına kullanacağı günler çok yakındır" diye konuştu.

 

Vatandaş kendi ihtiyacını kendisi belirleyecek

 

Sosyal yardımlar konusuna da değinen Yıldız, “Sosyal yardımları artırarak devam ettireceğiz ama bu yardımları insan onuruna yakışır bicimde yapacağız. Ülkemizin en basta gelen sorunu yoksulluktur. Ancak,  yoksulluk tartışılırken işin ekonomik tarafı kadar insani tarafı da göz önüne alınmalıdır. CHP iktidarında biz kömür veya makarna dağıtmayacağız, biz vatandaşımıza bu yardımları nakit olarak yapacağız. Bizim iktidarımızda, sosyal yardımlar konusunda, ihtiyaç sahibi yurttaşlarımız ihtiyaç önceliklerini kendileri belirleyecektir. Böylelikle vatandaşlarımız kendi ihtiyacı ve tercihi neyse onu alacak” İfadelerini kullandı. Ordu YORUM

Editör: Haber Merkezi