Doğan Çelebi, Mehmet Yıldız, Zekai Sana ve Muharrem Karaduman, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili aday adaylıklarını, parti binasında düzenlenen toplantıyla açıkladı.

İlk açıklamayı yapan Doğan Çelebi; 7 Haziran genel seçimlerinin Cumhuriyet Halk Partisi için hayati bir seçim olduğuna değinerek, “ 7 Haziran’da işçinin, emeklinin ve kadınların desteklerini bekliyoruz. CHP iktidarı her zaman onların yanında olacaktır. Aydınlık bir yolda yürümek için mücadele ediyoruz. CHP için onurlu bir şekilde çalışacağıma namusum üzerine yemin ediyorum.” dedi.

CHP’nin birinci parti olması için emek verdiklerini dile getiren Mehmet Yıldız; “Ordululardan destek istiyorum, verdiğiniz oyla Ankara’ya gidersem kendilerine ak diyenlerin kutularla yaptığı karanlıkları aydınlığa çıkarıp, bir hukukçu olarak onların üstesinden geleceğim” diye konuştu.

CHP’nin iktidar özlemiyle yanıp tutuştuğunu belirten Zekai Sana ise; “Türkiye önümüzdeki dönemlerde böyle demokratik bir seçim daha göremeyebilir. Buna dur diyecek tek güç Mustafa Kemal’in Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Siyasete katılmamın sebebi budur.  Toplumun güvenini kazanmak için İktidara geldiğimizde ülkenin kaynaklarını nasıl kullanacağımızı iyi anlatmak zorundayız. Türkiye’nin yeni ihtiyaçlarına yeni projeler hazırlayacağız.” Şeklinde konuştu.

Ordu’nun tüm ilçelerini temsil etmek için aday adayı olduğunu belirten Muharrem Karaduman ise sözlerini şöyle sürdürdü; “Söz konusu CHP olunca gerisi teferruattır. İlçelerdeki eksiklikleri gidermek, Ordu’ya katkı sunmak için buradayım. Aday adayı olmak bir disiplin ve ahlak işi. Birlikte CHP’yi iktidara taşıyacağız” Ordu Yorum/Neşe Çakar

 

 

Editör: Haber Merkezi