CHP Ordu Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi İdris Yıldız, Gürgentepe’ye yaptığı ziyarette, Gürgentepe'de İlçe Başkanı Namık Aydın, İlçe Yöneticileri, partililerle bir araya geldi.

Seçildiği günden bu yana Meclis`te Ordu için çalışıp mücadele ettiğini belirterek konuşmasına başlayan CHP Ordu Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi İdris Yıldız, Ordu`nun gücünü Ankara`da hissettirecek çalışmalar içerisinde olduğunu ifade etti. 7 Haziran`da Türkiye’nin yeni bir yola gireceğini söyleyen Yıldız, bu secimin sadece Türkiye’nin değil, hem Ortadoğu coğrafyasının hem de dünyanın kaderini etkileyeceğini vurguladı.

Üyeler en doğru adayları seçecektir

Yıldız konuşmasına şöyle devam etti:  “Suriye gibi Irak`ta olanları istemiyorsak, 7 Haziran`da bu iktidarı değiştirmek zorundayız. Bu kadar önemli ve ülkemizin geleceği açısından son derece kritik olan bu secimde, benimde üyesi olduğum Parti Meclisimiz, önerilerimizi dikkate alarak üyelerimizin demokratik katılımıyla ön seçim uygulamasını hayata geçirme kararı vermiştir. CHP`nin Ordu Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi olarak, Ordu`da önseçimden yana olduğumu ve “yapılacak ön seçimin teminatı” olduğumu her fırsatta dile getirdim. Bunu gerek Fatsa ve Altınordu ve İl Danışma Kurulu toplantılarında, gerekse 25 Aralık`ta saha çalışmasında görevli olduğum Samsun`da ve 16 Ocak`ta görevli olduğum Tekirdağ’da partililerimizle paylaştım.  Sonuçta üyelerimiz Ordu`da CHP`yi iktidara taşıyacak adayları belirleyecek. Üyelerimiz ayni zamanda özlemlerinin imtihanını da verecek. Hizmet, gayret, birikimlerine göre adaylarımızı en doğru şekilde belirleyeceklerinden kimsenin şüphesi yoktur."

Fındık yeniden Ordu'nun umudu olacak

Toplantının ardından, Gürgentepe İlçe Başkanı Namık Aydın'la birlikte Gürgentepe Ziraat Odası Başkanı Akın Çalış'ı makamında ziyaret eden Yıldız, CHP iktidarında uygulanacak tarım politikalarını ve özelde fındık politikalarını ile ilgili görüşlerini paylaştı. "CHP iktidarında fındık devlet tarafından desteklenecek, fındığın fiyatını Türkiye belirleyecek,  fındık yeniden Ordu'nun umudu olacak" ifadelerini kullandı. Ordu Yorum

Editör: Haber Merkezi