"Rahmet ve Bereket Ayında Birlikte Ordu’yuz” sloganıyla 19 ilçede iftar programları düzenleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının 13. gününde iftar sofrasını Ünye’de açtı.

 

Ünye’nin hükümet desteğini de arkasına alarak bu dönem altın çağını yaşayacağını ifade eden ve verilen taahhütlerin takipçisiyiz diyen Başkan Enver Yılmaz, “Ünye Organize Sanayi Bölgesi’nde sorun giderildi. Büyükşehir Belediyemiz yeri belirledi ve Belediyemizin katkılarıyla zemin etüd çalışmaları yapılıyor. Sonra da inşallah Ünye OSB’yi, kamulaştırma kaynağını hükümetimiz oluşturduktan sonra hızlı bir şekilde başlayıp bitireceğiz” şeklinde konuştu.

 

"Destek bekliyoruz"

 

Ünye Limanı’nda yerel yönetim olarak yapılacak bir işin kalmadığına dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Ünye Limanı ile ilgili ciddi bir kaynak oluşturulması gerekiyor, projenin fizibilite raporu çıktıktan sonra gelecek yıl ve ondan sonraki süreçte gereken desteği Başbakan Yardımcımız ve milletvekillerimizden bekliyoruz” dedi.

 

“Çamlık projesi ihaleye çıkılıyor”

 

Çamlık Projesi’nde Haziran ayı sonunda ihaleye çıkılacağının müjdesini veren Başkan Enver Yılmaz, “İnşallah Çamlık, bütün Ünyeli hemşehrilerimizin dinlenme mekânı olacak. Ünye’nin sembol yerlerinden biri olacak” diye konuştu.

 

“180 binada cephe giydirme"

 

Ünye’de 180 adet binada, ilçenin mimari yapısıyla örtüşecek şekilde, 1 yıl gibi kısa bir sürede cephe giydirmesi yapılacağını belirten Başkan Yılmaz, “İlçemizin görselini Ünyelilerimize yakışır bir hizmet olarak sunmuş olacağız. Ünye, yapılan tüm hizmetlere layıktır. Verdiğiniz destek,  bütün yatırımların sonuna kadar takibi için bizim sorumluluğumuzu artırmıştır” diye konuştu. Ordu Yorum

 

Editör: Haber Merkezi