Altınordu Belediyesi tarafından ilçede meydana gelen sel afetinin ardından zemini bozulan ve şelale içerisine dolan çakıl ve taşlar temizlendi. Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın temizleme çalışmasını bizzat takip ettiği çiseli şelalesinin içerisi temizlenirken, çevre düzenleme çalışmaları devam ediliyor.


Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “ Karaoluk çiseli şelalemiz geçtiğimiz günlerde ilçemizde etkili olan sağanak yağış sonrası oluşan sel afeti ile taş ve çakıl dolmuştu. Ekiplerimiz ile yaptığımız inceleme sonrası gereken talimatları verdik ve temizleme çalışması başlamıştı. Şelale içerisinde biriken taş ve çakıllar ekiplerimiz tarafından kısa bir zaman içinde temizlendi. Şuan ekiplerimiz şelale çevresinde temizleme ve düzenleme çalışması yapıyor. Hemşerilerimizden tek isteğimiz dere ve şelale çevresinde çöp bırakmamaları, mevcut çöpleri ise şelale yakınlarına bırakılmış olan çöp kutularına atmalarıdır” şeklinde konuştu.

Karaoluk Muhtarı Hüseyin Arslan “Kısa bir zaman içinde Altınordu Belediyesine bağlı ekipler hem mahalle yollarımızda çalışma yaptılar, hem de ilçemizin ve mahallemizin önemli turizm yeri olan çiseli şelalesini eski görünümüne kavuşturdular. Devletimizin gücü bu olsa gerek. Başta Altınordu Belediye Başkanımız Engin Tekintaş olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ordu Yorum

Editör: Haber Merkezi